Szerelmes történet

Akár egy romantikus film, olyan lett Carmen és Steve története. A spanyol nő és a brit férfi elválásuk után 16 évvel kötött házasságot, miután a szerelmeseket egy tíz éve kallódó levél újra összehozta.

ABCUjlaki Ágnes2009. 07. 24. péntek2009. 07. 24.
Szerelmes történet

A 42 éves Steve Smith és a vele egyidős Carmen Ruiz Perez 17 évvel ezelőtt szerettek egymásba, amikor a lány cserediákként tanult Brixhamben, Anglia délnyugati részén. A szerelmesek eljegyezték egymást, azonban kapcsolatuk megszakadt, amikor Carmen Párizsban kapott munkát, Steve azonban nem tartott vele. Azokban az

SMS-ek és e-mailek előtti időkben elveszítették a kapcsolatot. Néhány év múlva az angol fiú levelet írt a lány anyjának Spanyolországba abban a reményben, hogy újra megtalálja szerelmét. A levél meg is érkezett, de a mama a kandalló tetejére tette, majd el is felejtkezett róla. A levél becsúszott a kandalló mögötti résbe, ahol tíz évig felbontatlanul hevert, míg nemrég felújítási munkálatokra került sor, amikor a munkások megtalálták. Hamarosan Carmen ezt olvashatta: „Remélem, jól vagy. Csak azért írok neked, hogy megtudjam, férjhez mentél-e, vagy néha gondolsz-e még rám.”

A nő, aki – csakúgy, mint régi kedvese – egyedül élt, soha nem házasodott meg. Remegő kézzel hívta fel a tíz éve megadott számot, de nem is merte remélni, hogy még elérheti rajta Steve-et. De mégis ő szólt bele a kagylóba. Néhány nap múlva Párizsban találkoztak, ahol egymás felé rohantak a reptéren – tényleg úgy, mint a filmekben. Harminc másodperccel találkozásuk után már csókolóztak. Újra fellángoltak az érzelmek, még aznap elhatározták, hogy összeházasodnak. Azóta az esküvőre is sor került: Carmen és Steve az angliai Brixhamben mondta ki a boldogító igent július 17-én.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek