Szorcsik Viki büdös csukát szagolgat

A tv2 bulvárműsorának vezetője, Szorcsik Viktória júliusban eldönti, hogy a sok tucatból melyik cipő a legbüdösebb. Gratulálunk az igazán nőhöz méltó, nemes feladathoz!

BulvárUjlaki Ágnes2009. 06. 24. szerda2009. 06. 24.

Fotó: Schumy Csaba /dfp.hu +36309645813

Szorcsik Viki büdös csukát szagolgat Fotó: Schumy Csaba /dfp.hu +36309645813

Amikor Szorcsik Viktória a Jóban, rosszban című szappanoperában alakította a szigorú főnővért, még úgy festett, mint egy színésznő. Aki csinos, szőke, hosszú lábú, van karaktere, amit hitelesen felépít. Ember és nő.

Aztán a tv2 számos gagyi műsora közül lecsapott rá az egyik leggagyibb: Szorcsik Viktória a 10! című bulvárműsor vezetője lett. Ebben a műsorban ciki celebeknek szólogatnak be a náluk semmivel sem kevésbé ciki celebek. Mindezt Viki hasig kivágott, csábos ruhákban konferálja. Jó.

Most pedig örömmel adták hírül a bulvárlapok, hogy a júliusban megrendezendő zánkai Büdös Csuka Bajnokságon Viktória zsűrizi – értsd: szagolgatja – a versenydarabokat, és másodmagával ő dönti el, melyik a legbüdösebb.

Az ember lánya, mikorra sikerült legyűrnie a hányingerét, elgondolkodik: hogyan süllyedhet idáig egy nő? Van annyi pénz a világon, amiért ez bevállalható? Nincs valaki mellette – anyja, apja, barátja, tanára, főnöke –, aki azt mondja: ezt már azért mégse?

Ezek is érdekelhetnek