Bajban a Josh és Jutta? Elmarad a nyaralás is

A zenészek nagy része arra panaszkodik, hogy a gazdasági válság miatt kevesebb fellépésük van. A recesszió hatását persze a kedvelt előadók kevésbé érzik, nekik épp az ellenkezője okozhat némi fejtörést: hogy hogyan jutnak el idén nyaralni.

BulvárSzabad Föld Online2009. 07. 24. péntek2009. 07. 24.
Bajban a Josh és Jutta? Elmarad a nyaralás is

Így járt a népszerű énekes duó, Josh és Jutta is, akik évek óta szinte egy óra pihenést sem tudtak megengedni maguknak.

- Bár 2009-ben megígértük magunknak, hogy egy kis nyári pihenést beiktatunk, de úgy látszik ez nem fog teljesülni, hiszen az idei nyarunk is teljes egészében megtelt fellépésekkel - mondta Josh.

A páros nyár elején kihozott kislemeze Az élet, mint homokszem, egy csapásra népszerű lett, s ennek köszönhetően a felkérések száma is megnőtt. Persze ezt mosolyogva veszik tudomásul, és sikerként könyvelnek el minden lehetőséget.

- Örülünk a sok bulinak, hiszen ez is azt mutatja: a csapat egyre népszerűbb! Viszont egyfelől szomorúak is vagyunk egy kicsit, hiszen idén is kimarad a barátokkal eltöltött pihenő. Sebaj, járjuk az országot, na meg a határon túli felkéréseket is nagy szeretettel teljesítjük, a napozással egybekötött lazítás pedig egy picit megint csúszik… – sóhajtott tetetett bosszúsággal a lányok nagy kedvence.

Való igaz, a csapat népszerűsége, a rajongóik és a fellépéseik száma évről-évre nő. Ráadásul nyaranta a pörgős, fiatalos zenéjük hangsúlyozottan bejön a nyaraló közönségnek. Nem véletlen, hogy az énekesek a Balaton felé is fellépés miatt veszik az irányt.

S a nyaralás beteljesületlen álom marad-e Josh és Jutta számára, azt nem tudhatjuk…de azt megígérhetjük: jövőre újra rákérdezünk a csapatnál!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek