Ikonokká váltak: Edda

Elképesztő koncerttel zárult Siófokon a Coke Club – MTV Icon rendezvénysorozat. Az Edda Művek tiszteletére készült koncerten az ikonok – Patakyék – állva ünnepeltek a tribünön, és a fantasztikus hangulatú este fénypontjaként színpadra is léptek.

BulvárKovács Réka2009. 07. 27. hétfő2009. 07. 27.
Ikonokká váltak: Edda

Hihetetlen élményben lehetett rész annak, aki szombat este Siófok felé vette az irányt. A Coke Club-ban rendezett Edda koncerten nemcsak a közönség, de Pataky Attila és az Edda Művek tagjai is alaposan kiélvezték, hogy ikonok lettek. Az este során hazai előadók tisztelegtek előttük saját dalaik átdolgozásával, s ők ezt meghálálva végigénekelték koncertet. Amikor pedig Deák Bill Gyula dalra fakadt, a hangulat a tetőfokára hágott és szinte izzott a nézőtér. Nem kellett sok és Pataky eltűnt a díszpáholyból, hogy néhány perc múlva már a színpadon állva mondjon köszönetet a blues-legendának, és pár sor erejéig becsatlakozzon a dalba.

Patakyék, akik barátnőkkel, családdal érkeztek Siófokra, fergetegeset buliztak és hangulatnak köszönhetően  a végére meglepetést is tartogattak: a fináléban a teljes Edda Művek a színpadra lépett, és egy rögtönzött jammelés keretében előadtak egy dalt – ez volt az első ilyen eset az MTV Icon történetében.

„Elképesztő, mennyit dolgoztak ezek a zenekarok, köszönjük mindenkinek, aki energiát és munkát fektetett ebbe a koncertbe – mesélte Pataky. – Csodálatosan éreztük magunkat. Egyetlen zenekart sem tudnék kiemelni, valamiért mindenki előadása jó volt – tette hozzá a zenész.

A produkciók között egyébként bőven akadt rendhagyó: a Honvéd Férfikar Harcsa Veronikával kiegészülve zseniálisan dolgozta fel a Hűtlen és A kör című dalokat, Váczi Eszter pedig jazzes, latinos előadásával táncoltatta meg a közönséget.

A Coke Club – MTV Icon koncertsorozat véget ért ugyan, a képernyőn azonban július 30-án, csütörtökön láthatja a közönség az Eddáról készült dokumentumfilmet és koncertfilmet egyaránt.

Kattintson a fotóra és megnyílik képgaléránk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek