Kik a szeretett és az utált celebek?

Cseppet sem szeretik Kiszel Tündét, Győzikét és Benkő Dánielt, mindez emberileg érthető. A férfiak Vágót és Gálvölgyit kedvelik, a nők Szinetár Dórát, Kovács Áront. Elkészült a magyar sztárvilág legújabb tetszési indexe. Tündikének, Győzikének, Danikának nyilván nem tetszik majd.

BulvárCsontos Tibor2009. 07. 03. péntek2009. 07. 03.
Kik a szeretett és az utált celebek?

Szegény Ádok Zoli! Kitette a lelkét a legutóbbi Eurovíziós Dalfesztiválra való felkészülésben, a bulvársajtó is minden rezdüléséről beszámolt, és – mint akkor mondta – élete legjobb produkcióját nyújtotta a moszkvai döntőben. A GfK Hungária Sztár Monitor legfrissebb jelentése szerint mégis csupán a megkérdezettek harminchét százaléka tudta, ki fia-borja az énekes-táncos.

A hazai sztárok kedveltségi toplistáját a stand-up comedy műfaj képviselője, Kovács András Péter vezeti. Őt követik dumakollégái, Aranyosi Péter és Hadházi László. Érdekes, hogy a minap Karinthy-gyűrűvel díjazott, ugyancsak stand-up comedys Kőhalmi Zoltánnak nyoma sincs ezen a listán. A magyar humorszakma tehetséges és nyerő kétéveseit kedveltségben Gálvölgyi János követi. A sztárméricskélés egyik megállapítása, hogy Gálvölgyit és Vágó Istvánt sokkal jobban kedvelik a férfiak, mint a nők.

A megkérdezett férfiak két sportolót is a kedvenceik között tartanak számon. Érdekes módon a csak ritkán ringbe lépő és a profi boxcirkusz kétes tudású öklözőin túljutó Erdei Zsolt – aki két kiütés között celebként leledzik a tévékben –, és Talmácsi Gábor, aki a legfelsőbb osztályba lépett, de még tanulja a műfajt. Hiába, az öklözés a legférfiasabb sportág, de a technikai sportok közönsége sem elsősorban a széplelkű nőkből toborzódik. A két említett sportolót istenítő férfiúkkal szemben a megkérdezett nők egyötödének sztárízlésébe leginkább az egykor meztelenül motorozó műsorvezető, Kovács Áron, a napokban a Gianni Morandival duettet éneklő operettes üdvöske, Mészáros Árpád Zsolt és a magát házaspárosban is jól menedzselő Szinetár Dóra fért bele.

Ez időben a legismertebb hírességek listáját Gálvölgyi János, Till Attila, Boros Lajos vezetik – őket az internetezők majdnem száz százaléka ismeri. Szintén magas – kilencvennégy százalékos ismertségnek örvendhet –  Palik László és felesége, Marsi Anikó. Előbbi az ilyen-olyan ralis távolléteivel került hírközelbe, utóbbi a második a második gyermekének világra hozatalával. A vizsgált hírességek közé újonnan bekerült Marton Róbertet és Legerszki Krisztinát csak minden ötödik, illetve hatodik internetező ismeri. Tudják, ők az a kategória, amikor említésükkor odaírják a nevük elé vagy után, hogy a „Jóban Rosszban sztárja”. Erre mondta Litkai Gergely a Rádiókabaréban: ha tényleg sztárok, minek odaírni, honnan ismerjük őket...

Apropó, Boros Lajos. Az internetezők között végzett kutatásból az is kiderül, hogy a közvéleményt leginkább megosztó hírességek jellemzően rádiós műsorvezetők: köztük van Boros és Bochkor Gábor – igaz, mindkettőjük esetében a pozitív értékek vannak magasabb arányban. Szintén magasnak tekinthető Fekete László és Bódi Sylvi megosztás-indexe: az „erőember” és a playmate esetében a negatívan vélekedők tábora a legnagyobb. Az alacsonyabb potenciált elérő sztárok között van Kozsó, a férficelebvilág Kiszel Tündéje: mindenütt ott van, ahol belenézhet a kamerákba – legutóbb például Michael Jackson haláláról beszélt okosságokat.

A felmérés szerint az RTL Klub új arcai közé tartozó Peller Marianntól sem ájulnak el a megkérdezettek. Debütálása, a Fogd a pénzt és fuss! vetélkedő megbukott, de a reggeli műsorokban s a délelőtti Csajokban igazolta televíziós tehetségét.

Joggal kérdezhetik persze, hogy hol van Benkő Dániel? Nos, az internetezők hetven százaléka szerint már túlságosan unalmas figura, olyan sokat szerepel a médiában. Ha tudnák, hogy az ősszel feleségkereső valóságshow-ja lesz az RTL Klubon...

Ugyancsak az internetezők egerén jön már ki Gáspár Győzike és Kiszel Tünde. A kereskedelmi televíziózás bohócává vált egykori lantművésszel együtt ők hárman a legkevésbé kedvelt sztárok.

Kár, hogy ők ezt nem tudják...

Ön hány celebet ismer fel? Bármelyik fotóra kattintva, tekintse meg képgalériánkat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek