Eltűnt Kelemen Anna!

Eltűnik a bulvárporondról Kelemen Annácska. Ezt ő maga jelentette be. Nemigen fogunk sírni utána...

BulvárCsontos Tibor2009. 08. 28. péntek2009. 08. 28.
Eltűnt Kelemen Anna!

Kedves Méhkirálynő!

Egy here alázatával örvendezem a minapi döntésén, mely szerint ezentúl nem kíván a bulvárhírekben szerepelni. Úgy vélem, eddigi élete legfigyelemreméltóbb döntését hozta, melynek hangsúlyt adva, egyszersmind az igazságot jelképező Justicia szobra előtt pózolt. Nyilván valaki felhívta a figyelmét arra, hogy ilyesfajta szobor is létezik. Mi több, ezúttal a sorsát egy ügyvéd kezébe téve, közöltette a közzel, hogy ezentúl senki nem írhat önről büntetlenül badarságokat. Mindenesetre stílusosan megadta a módját a nyilvánosságnak, hiszen egy kereskedelmi tévécsatorna bulvármixében röpítette világgá az önt oly sokszor lemeztelenítő bulvárral kapcsolatos elhatározását, mellyel csak az a baj, hogy éveket késett.

Igaz, ha korábban blokkolja a bulvárt, talán Havas Henriknek sem jut eszébe, hogy könyvet írjon önről Méhkirálynő címmel, melyből királynői részesedéssel egészítette ki a konyhapénzét. Ami pedig bulváros és képernyős szerepléseit illeti, azoknak bizony többet is köszönhet, hiszen – mint az említett könyvben megjegyezte – milyen dolog csak azért fizetni egy nőnek ezer eurót, mert látták a tévében...Udvari festője el is mesélte, hogy ön mily elképesztő módon képes megalázni a férfiakat, akik – mint fogalmazott – olyannyira bunkók, hogy rá sem jönnek, mekkora hülyét csináltak belőlük.

Mindezzel együtt Havas megjegyezte, hogy „Annácska zseniális nő, bár saját bevallása szerint három könyvet olvasott életében, a Micimackót, az Egri csillagokat, a harmadikra nem emlékezett”. Azt is tőle tudjuk, hogy ön egyszemélyes műként éli meg önmagát és a saját élettörténetét. De hát valljuk meg – tette hozzá biográfusa –, Annácska mégiscsak egy örömlány, hiszen pénzért megy el férfiakkal, s neki egy férfival együtt lenni nem a szexet jelenti, hanem egy újabb élményt, hogy láthat valamit. Kelemen Annának egy szexorgia, amelyen négy férfival vesz részt, arról árulkodik, hogyan aljasodik le másfél óra alatt négy magyar milliomos, bár – miközben persze maga is részese a dolognak – mélyen megveti valamennyit.

Most pedig bennünket megfoszt az élménytől, s nem láthatjuk többé a szerepléseit – s ezért nem lehetünk eléggé hálásak. Példamutató döntést hozott, de tartok tőle, hogy celebkollégái átsiklanak elhatározása felett, ők nagy pénzekért hajlandók továbbra is bohóckodni a kertévéket eltartó celebműsorokban, ha már valódi teljesítményre nem futja tőlük. Megtisztel, hogy nem lesz ott az ősszel induló nagy celebsókban. Rá kell majd jönnie, hogy sokunk számára lesz élet Annácska után is.

Sajnos, a hasonszőrűek, legyenek bár méhkirálynők vagy celebherék, ezt egyszerűen nem akarják elhinni.

Üdvözlettel:

Ezek is érdekelhetnek