Elfogták a tompai gyilkost!

Egy 29 éves kelebiai férfi bevallotta: neki is köze van a tompai hármas gyilkossághoz. Hogy voltak-e további elkövetők, arról egyelőre nem ad információt a rendőrség.

BulvárBorzák Tibor2009. 11. 17. kedd2009. 11. 17.

Kép: Tompa, 2009. november 5. A Tompa melletti lovastanya, ahol egy 65 éves férfit találtak vérbe fagyva, majd a tanyához tartozó istállóban egy személyautó csomagtartójban bukkantak rá 63 éves megölt feleségére és 41 éves lányára. Meg nem erősített információk szerint a férfit agyonverték, a két nőt pedig leszúrták. Fotó: Ujvári Sándor

Elfogták a tompai gyilkost!
Tompa, 2009. november 5. A Tompa melletti lovastanya, ahol egy 65 éves férfit találtak vérbe fagyva, majd a tanyához tartozó istállóban egy személyautó csomagtartójban bukkantak rá 63 éves megölt feleségére és 41 éves lányára. Meg nem erősített információk szerint a férfit agyonverték, a két nőt pedig leszúrták. Fotó: Ujvári Sándor

A Szabad Föld Online az elsők között számolt be arról, hogy november 4-én délután a család lovaspanziójban holtan találta 65 éves édesapját a lánya. A tanyára érkező háziorvos megállapította, hogy az áldozat súlyos bántalmazás közben lelte halálát. A helyszíni szemle során az ingatlanhoz közeli istállóban, egy személyautó csomagtartójában megtalálták a nyomozók a meggyilkolt férfi felesége és lánya holttestét is.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást. A helyszínelést vasárnap fejezte be az nyomozócsoport. Tegnap délután kihallgattak egy 29 esztendős kelebiai férfit, akit a tompai hármas gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. Az illető elismerte a bűncselekmény elkövetését, így a rendőrség őrizetbe vette. További részletekről nem kaptunk tájékoztatást, az ügyben ma délután sajtótájékoztatót tartanak.

Ezek is érdekelhetnek