Nicolas Cage legatyásodott

Nicolas Cage beperelte menedzserét, mert úgy véli, Samuel Levin indította el őt a pénzügyi hanyatlás felé vezető úton. A menedzser szerint mértéktelen költekezése miatt gatyásodott le Oszkár-díjas ügyfele.

BulvárRomvári Orsolya2009. 11. 19. csütörtök2009. 11. 19.
Nicolas Cage legatyásodott

A színész azt állítja: menedzsere több millió dollárt keresett rajta, miközben ő a csőd szélére került. Cage most kénytelen megválni értékes vagyontárgyaitól, hogy kifizethese óriási adóhátralékát, amibe szerinte Lewin hozzá nem értése és túlzott vakmerősége sodorta.

A menedzser viszont úgy véli: az Oszkár-díjas színész esztelen költekezésének köszönheti anyagi problémáit. Cage az elmúlt időszakban méregdrága dolgokkal ajándékozta meg magát: többek között két kastélyt, 15 palotalakást, egy flottányi jachtot és Rolls Royces-ot vásárolt. A menedzser szerint ő figyelmeztette ügyfelét, hogy pazarló életmódja miatt előbb-utóbb anyagi problémákkal kell szembenéznie.

A színész életszínvonalának fenntartása évi 30 millió dollárt emészt fel, ez a pénzügyi nyomás pedig már a karrierjét is veszélyezteti – állítja Levin, aki az ellene indított perre válaszul szintén jogi lépeseket kezdeményezett. Azt állítja: leégett ügyfele 129 ezer dollárral tartozik neki.

Ezek is érdekelhetnek