TOP 10: legbizarrabb sztárereklye - 1.

A rajongók néha bármire képesek. De hol van a határ a rajongás és a beteges szenvedély között? Íme a tíz legbizarrabb trófea.

BulvárKovács Réka2009. 11. 06. péntek2009. 11. 06.
TOP 10: legbizarrabb sztárereklye - 1.

Britney Spears rágója
Semmi kétség a listát Britney Spears vezeti. Az énekesnő 2004-ben akkora sztár volt, hogy még a nyálából is árucikket tudtak csinálni, midőn egy némileg használt rágógumiját 14 ezer dollárért kínálták az eBay-en. Végül az ereklye annál a vállalkozónál maradt, aki az aukciót meghirdette, ugyanis kissé elszaladt vele ló és egyre inkább saját magával licitált, mígnem a valódi érdeklődők szomorúan le nem mondtak a tán soha vissza nem térő lehetőségről.

Ezen kívül még több mint 20 másik Spears-rágógumis licit is indult, ahol a rajongók képesek voltak az árat 100 dollárig felsrófolni. A legtöbb rágóhoz persze érkeztek fényképek és történetek is – igazolva, hogy hol is rágta azt az énekesnő. Nem meglepő, hogy ezek nagy része átverésnek bizonyult: az egyik eladó például azt állította, hogy az általa árult gumit Britney Spears az MTV Music Awards 2004-es átadóján rágta, sőt állítólag még a fognyoma is benne maradt a rágóban. Az egyetlen probléma csak az , hogy a popcsillag nem is vett részt az említett rendezvényen...

Forrás: TIME.com

Ezek is érdekelhetnek