Szomorú szöszisors a tévében

Bevett szokás, hogy a szappanoperákban fiatal amatőröket is játszatnak. Egyesek aztán ottmaradnak a színészi pályán, mert tehetségesek, mások előbb-utóbb visszatérnek a civil világba, aztán megint másokból celeb lesz.

BulvárUjlaki Ágnes2010. 09. 16. csütörtök2010. 09. 16.
Szomorú szöszisors a tévében

Szabó Zsófinak, úgy látszik, e legutóbbi sorsot szánja csatornája. Színésznek nem alkalmas ez a csinos, kedves kislány, a tehetség úgy látszik, nem örökölhető. Igen, Básti Juli, Szirtes Ági Őze Áron ritka példájával ellenében tucatnyi nevet lehetne felsorolni. De persze, szappanopera mellékszerepéhez általában nem is kell különösebb színészi talentum. Amúgy egy zseni sem tudná hitelesen eljátszani Betty Tanakisz karakterét, annyira kimódolt valami. Egy csacska amerikai Barbie-baba, aki váratlanul vallási tébolyba esik – ez úgy marhaság, ahogy van.

De ha már megkaparintották az igen csinos leányzót, akinél nem hátrány ugye, a jó név sem – mármint hogy a nemzet színészének gyermeke –, akkor keverj köré egy nagy rakás fekáliát, fő, hogy beszéljenek róla – aztán majd csak lesz valahogy. Rakd bele egy ciki műsorba, ahol négy nyálas fiú verseng a kegyeiért. Ha már olyan tapasztalatlan kislány, hogy nem ismeri fel a meleget közülük, akkor igyekezz az egészből nagy botrányt kavarni.

Hát, Zsófi, biztosan nem azért küzdött át édesapád hatvan évet a művészi pályán, hogy végül megérje: leánykája egy melegpornó-modell fiúka karjaiban landol, s néhány nap múlva rajta röhög minden bulvárlap-olvasó.

De még változtathatsz az életeden...

A témáról bővebben olvashat a Szabad Föld szeptember 17-én, pénteken megjelenő 37. számának 40. oldalán.

Ezek is érdekelhetnek