Lendülj bele az őszbe!

A pihentető nyár után itt az idő újra belelendülni a hétköznapokba! Szeptember 25-én ismét megrendezik az ősz egyik legnagyobb, európai viszonylatban is kiemelkedő életmód-rendezvényét a Millenárison. Te ott leszel?

Család-otthonKovács Réka2011. 09. 19. hétfő2011. 09. 19.
Lendülj bele az őszbe!

A már hagyományosnak mondható FitBalance nap szeptember 25-én, vasárnap várja a mozogni vágyókat és az egészséges életmód híveit. Csaknem 100 program, 55 hazai és 4 nemzetközi edző felel a jó hangulatért. A jóga, tánc és aerobic órák mellett a Biopont Életmód és Fitness Expó, az XBOX Virtual Stage, a Pink Fit Kis Challange, valamint a Főnix-Med egészségügyi szűrései teszik színesebbé a napot.

A kisgyermekeseket a Nők Lapja Cafe ingyenes gyermekmegőrzővel várja, de lesznek tanácsadások, s bemutatják a legújabb eszközöket és mozgásformákat is. Ahogy már megszokott, az idén is folytatódik a „Sztárok az Egészségért” program, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik.

Most az amatőrök mellett a profik is megmérettetik magukat: délután ugyanis megrendezik az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupát, ami egyben válogató verseny az IFBB Fitness Világbajnokságra.

A FitBalance nap részletes programját és bővebb információt az esemény honlapján olvashatod.

Ezek is érdekelhetnek