A szerelemé a főszerep a XIV. Keszthelyi Nyári Játékokon

Ma veszi kezdetét az idén tizennegyedik alkalommal megrendezett a Keszthelyi Nyári Játékok, ahol a Festetics-kastély kertjében július 25. és augusztus 18. között, tizennégy estén át várják a közönséget kiváló előadások a Balaton-parti városban.

Család-otthonKovács Réka2013. 07. 25. csütörtök2013. 07. 25.
A szerelemé a főszerep a XIV. Keszthelyi Nyári Játékokon

A programsorozatot egy különleges, igazi fülledt, nyári estékre való koncertelőadás nyitja, amely a Szent Iván éj-mítosz köré szerveződik. Hét magyar díva barangolja be azt a furcsa, megfoghatatlan, szenvedélyes világot, amit időnként szerelemnek hívnak, néha csak vágynak, de bárhogyan is nevezzük: az életünk elképzelhetetlen nélküle. A Hét boszorka című előadásban Horgas Eszter és zenekara kíséretében Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Pokorny Lia, Tompos Kátya, és a Centrál Színház fiatal színésznője, Ágoston Katalin lép fel, s a produkcióban közreműködnek a Bozsik Yvette Társulat táncosai.

Ezután tizenhárom estén át a Centrál Színház idei sikerprodukciója, a László Miklós Illatszertár című darabja lesz műsoron. A főbb szerepekben Kern András és Pokorny Lia mellett Stohl András és Simon Kornél látható, illetve feltűnik még – ezúttal prózai szerepben – Bereczki Zoltán, de fellép Borbás Gabi, Cserna Antal, Papp János és Földes Eszter, valamint Szemenyei János is, aki a történetben azt a szerepet – Árpádot – játssza, akit a nyolcvanas évek legendás tévéfilmjében a Centrál Színház több előadásában is látható Rudolf Péter alakított.
 

Ezek is érdekelhetnek