Munkát, társat, védelmet keresnek olvasóink - Segítsünk egymáson

Idősek elvált asszonyt fogadnának be, 30 éves kortól – kisgyermekkel is –, akinek nincs hol laknia.

Család-otthonMunkatársunktól2014. 04. 30. szerda2014. 04. 30.
Munkát, társat, védelmet keresnek olvasóink - Segítsünk egymáson

Kormos Józsefné a 3647 Csokvaomány, Petőfi Sándor u. 82. címről küldte levelét (telefonszáma 06- 30/499-7634): „Borsod-Abaúj- Zemplén megyei házaspár keres olyan egyedül élő özvegy- vagy elvált asszonyt 30 éves kortól – kisgyermekkel is –, akinek nincs hol laknia. Otthont adunk neki, cserébe azt kérjük, hogy segítsen a háztartási munkákban és a kertben.”

A 06-20/221-3767-es telefonszámon lehet felhívni a következő levél feladóját: „Hetvenhárom éves, egyedülálló asszony vagyok, s egyre jobban félek a rossz emberektől. Keresek olyan idős nőt vagy férfit, akit testvérként fogadnék vagy hozzáköltöznék. Egymást tisztelve segíthetnénk magunkon-egymáson, és nem kellene öregotthonba menni. Egymás kezét fogva eléldegélhetnénk szép csendben, amíg lehet. Én Budapesten élek, szerény körülmények között. Igényem: tisztesség, becsület!”

Bálint Beáta a 8000 Székesfehérvár, Galántai u. 60. címről jelentkezett: „Hiába keresek, nem találok munkahelyet. Próbálok a 22 800 forintomból megélni, de nem nagyon sikerül. Az egészségem megroppant, pedig még csak 49 éves vagyok. Sokat segítene, aki tartós élelmet tudna küldeni vagy ajánlana kön�- nyebb munkát (gyerekvigyázás, idős néninek bevásárlás, porszívózás, mosogatás stb.).”

Ezek is érdekelhetnek