Társkereső - öt jeligés üzenet

A Szabad Föld 2015. 7. számának Társkereső rovatában megjelent üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2015. 02. 19. csütörtök2015. 02. 19.
Társkereső - öt jeligés üzenet

REPÜLJ A KARJAIMBA jeligére: „Hetvenes éveimben járó, nyugdíjas, mozgáskorlátozott férfi vagyok. Olyan nőt keresek, aki szimpátia esetén hozzám tudna költözni Bács-Kiskun megyébe.”

SÁRBOGÁRD KÖRNYÉKE jeligére: „Hatvanöt éves, 73 kilogramm súlyú, 150 centiméter magas, elvált, víg kedélyű, becsületes vidéki asszony vagyok. Autóm van. Keresek egy intelligens, jóképű, becsületes, hajas, káros szenvedélyektől mentesen élő szakmunkás férfit az otthonomba. Fontos, hogy legyen jövedelme.”

ZÖLD KŐ jeligére: „Negyvenhét éves, 173 centiméter magas, vidám természetű, kisportolt testalkatú férfi vagyok Heves megyéből. Szeretem a természetet, az állatokat. Olyan hölgy levelét várom, aki nem csak a társam lenne, de egyben üzlettársam is tervezett vállalkozásomban. Jó, ha ért egy kicsit az üzleti dolgokhoz.”

BUDAPEST jeligére: „Hetvenegy éves, katolikus vallású, nyugdíjas nő vagyok, aki szereti a zenét és a pulikutyákat. Olyan hozzám hasonló, 70–80 év közötti értelmiségi férfi levelét várom, aki szintén egyedül éli nyugdíjas éveit, és nem dohányzik.”

BOLDOG CSALÁD jeligére: „Negyvenkét éves, nehéz anyagi helyzetben lévő, káros szenvedélyektől mentes, családcentrikus férfi vagyok. Keresem a társam komoly kapcsolat céljából, lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből. Olyan hölggyel szeretnék megismerkedni, akinek nem az anyagiak számítanak. Gyermek nem akadály.”

Ezek is érdekelhetnek