Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Parmezánkéregben sült hal - és nyári zöldségekkel sült pisztráng receptje.
Kép: Parmezánkéregben sült naphal fotó: Sárközy György
HALKÉSSEL VAGY KÉZZEL. A halevéshez nem kell kés, villával és kenyérdarabkákkal szabadulhatunk meg a szálkáktól – okították a nagyvilági hölgyeket 1894-ben. Attól is óvták őket, hogy a szájukba nyúljanak a szálkákért. Görög Ibolya protokollszakértő szerint ma nyugodtan használhatjuk a halvilla mellett a halkést. Ám jó tudni: a halkést csak a rántott hal panírjának megroppantására használjuk, a hússzeletet már a villával vágjuk el. Azonban vízparton, a papírtálcáról nyugodtan ehetjük kézzel a keszeget…
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu