Étvágygerjesztő - ha ettől sem támad gusztusa...

Parmezánkéregben sült hal - és nyári zöldségekkel sült pisztráng receptje.

Család-otthonVidék íze2015. 07. 28. kedd2015. 07. 28.

Kép: Parmezánkéregben sült naphal fotó: Sárközy György

Étvágygerjesztő - ha ettől sem támad gusztusa...
Parmezánkéregben sült naphal fotó: Sárközy György

HALKÉSSEL VAGY KÉZZEL. A halevéshez nem kell kés, villával és kenyérdarabkákkal szabadulhatunk meg a szálkáktól – okították a nagyvilági hölgyeket 1894-ben. Attól is óvták őket, hogy a szájukba nyúljanak a szálkákért. Görög Ibolya protokollszakértő szerint ma nyugodtan használhatjuk a halvilla mellett a halkést. Ám jó tudni: a halkést csak a rántott hal panírjának megroppantására használjuk, a hússzeletet már a villával vágjuk el. Azonban vízparton, a papírtálcáról nyugodtan ehetjük kézzel a keszeget…

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek