Olvasói üzenetek - segítséget kér, segítséget ajánl, unokatestvéreit keresi

Család-otthonOlvasói levél2016. 04. 21. csütörtök2016. 04. 21.
Olvasói üzenetek - segítséget kér, segítséget ajánl, unokatestvéreit keresi

Szabó Béláné a 2151 Fót, Czuczor Gergely u. 28. címről írt (telefonszáma 06-30/343-8353): „Nyugdíjas özvegyasszonyként sok szabad idővel rendelkezem. Ezért szívesen megismerkednék idős hölggyel, úrral vagy házaspárral, akiknek nincs senkijük, és segítenék nekik. Budapestről és Pest megyéből várom, hogy keressenek.”

Szita Tamásné az 1188 Budapest, Tiszavirág u. 25/b. címről írt: „Nyugdíjas nagymama vagyok, és az unokám számára keresek olyan embert vagy házaspárt, aki magához venné albérletbe, kevés pénzért, segítségképpen. Fiatal párként a nyár végén gyermeket várnak, és nálam nem férnek el, mert nagyon kicsi a lakásom. Szeretném, ha Budapesten – Soroksáron, Pesterzsébeten –, vagy a közelben, Pécelen, Gyálon maradhatnának.”

A 06-33/484-536-os telefonszámon lehet felhívni az alábbi sorok íróját: „Keresünk egy olyan egyedül élő, 60 év körüli hölgyet, aki esetleg bérlakásban, panellakásban lakik, szeretne vidéken, jó környezetben, egy felújított házban élni. Cserébe egy idős házaspárt kellene gondoznia: ebédet főzni, takarítani, mosni és bevásárolni. Ha gépkocsija van, előnyben részesül. Elvárás, hogy ne dohányozzon, ne legyen alkoholista, drogfüggő. Komárom-Esztergom és Pest megyéből várunk jelentkezőket.”

Kereslek benneteket jeligére: „Keresem kiskunfélegyházi születésű unokatestvéreimet, akiknek Dinnyés lány volt az édesanyjuk: Kis Arankát, Kis Katit, Kis Évát, Palatinus Marikát, Palatinus Ilonát és Varga Juliannát. Nevem, címem, telefonszámom a szerkesztőségben – kérem, jelentkezzenek!”

Ezek is érdekelhetnek