'Kérem, segítsenek – minden támogatást kimondhatatlan hálával fogadunk!'

A Szabad Föld Segítsünk egymáson rovatában megjelent olvasói üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2016. 05. 06. péntek2016. 05. 06.
'Kérem, segítsenek – minden támogatást kimondhatatlan hálával fogadunk!'

Sóvári Ferencné a 3882 Abaújkér, Aranyosi u. 29. címről fordult hozzánk (telefonszáma 06-47/332-041): „Kicsi kora óta súlyos beteg a most 29 éves lányunk – Sóvári Annamária –, akit agydaganattal műtöttek, majd lebénult. Később valamelyest javult az állapota, de az utóbbi időben sajnos megint sokat romlott. A gyógyítása és a gyógyszerei nagyon sokba kerülnek, egyedül nem tudjuk már fizetni. Annamária javára jótékonysági koncertet rendeznek május 21-én, szombaton 18 órakor az encsi Váci Mihály Gimnáziumban. Jegyek – 1000 forintos áron – már kaphatók a gimnáziumban, a sárospataki főiskolán (a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karán), Abaújszántón, a Vegye-vigye boltban, és a koncert előtt a helyszínen. Aki jegyet szeretne vásárolni – akár a környékről, akár az ország távolabbi részéről –, hívhat engem is a megadott telefonszámon. Kérem, segítsenek – minden támogatást kimondhatatlan hálával fogadunk!”

Vajda Ágoston a 8395 Felsőpáhok, Dózsa György u. 9. címről jelentkezett: „Azt szeretném kérni, hogy ha valaki tudna, legyen szíves, küldjön nekem pár szem méznád-, más néven édescirokmagot. Édesapám még termelte, takarmányozásra használta, édesanyám mézet is főzött belőle, emlékszem a barna színére. Mikor édesanyám a kenyerünkre kente, nagyon finom volt, mi, gyerekek alig vártuk, hogy kapjunk belőle. Hatvan év távlatából is itt a számban az íze, ezért szeretnék újra magam is megpróbálkozni vele."

Nagy Lászlóné a 4536 Ramocsaháza, Jázmin út 1. címről írt (telefonszáma 06-70/552-6026): „Nagyon szegények vagyunk, néha kenyér sincs a házban. Három gyermekem van – két lány és egy kisfiú –, s nagyon nehéz eltartani őket a semmiből. Bármit elfogadunk: főként élelmiszerre és ruhára volna szükségünk – meg pénzre, hogy ennivalót tudjak venni a gyermekeknek. Minden segítséget köszönünk!”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek