Őszinteség - Csak tiszta szívvel - Ha hozzám tudnál költözni - Jeligés társkereső üzenetek

A Szabad Föld hetilap 2016. 20. számában, Társkereső rovatunkban megjelent olvasói üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2016. 05. 20. péntek2016. 05. 20.
Őszinteség - Csak tiszta szívvel - Ha hozzám tudnál költözni - Jeligés társkereső üzenetek

ŐSZINTESÉG jeligére: „Hatvanéves, egyedülálló, gyermektelen, rokkantsági járadékos, római katolikus vallású nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentesen élek egy dunántúli faluban, csendesen telnek napjaim. Szívesen foglalkozom rejtvényfejtéssel és rádiózással, hobbim az írás. Nagyon szeretem a macskákat. Szeretnék barátság céljából megismerkedni olyan kor- és sorstárssal, akivel őszintén írhatunk egymásnak életvitelünkről, családi viszonyainkról, betegségeinkről, és telefonon is ugyanígy beszélgethetünk.”

CSAK TISZTA SZÍVVEL jeligére: „Hatvanhat éves, 160 centiméter magas, családszerető, otthonülő, nemdohányzó asszony vagyok. Olyan társat keresek, aki nem dohányzik, nem iszik, család- és zeneszerető, korban hozzám illő. Azt remélem, hogy a mindennapokban segítségére leszünk egymásnak. Őszinte vagyok, és ezt a leendő társamtól is elvárom.”

HA HOZZÁM TUDNÁL KÖLTÖZNI jeligére: „Nyolcvanéves, nyugdíjas özvegyasszony vagyok. Csongrád megyei kis faluban, kertes családi házban lakom. Szeretnék társat találni Csongrád megyéből, aki segítségemre lenne a ház körüli munkában. Káros szenvedélyem nincs.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek