Segítséget kérő és lapunk ajándékát megköszönő üzenetek

A Szabad Föld 2016. 28. számában a Segítsünk egymáson rovatban megjelent üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2016. 07. 10. vasárnap2016. 07. 10.
Segítséget kérő és lapunk ajándékát megköszönő üzenetek

Hegedűs Jánosné a 4557 Besenyőd, Kossuth út 25/B címről írt: „Egyedül nevelem a négy gyermekemet, nagyon kevés jövedelemből. Mire kifizetem a számlákat, alig tudok enni adni nekik. Nagy szükségünk volna tartós élelmiszerre, kérem, segítsenek!”

A 06-30/317-2706-os telefonszámon lehet felhívni a következő levél küldőjét: „Restaurálásra szoruló, körülbelül 150 éves tálalószekrény felújítására keresek alkalmas személyt, elsősorban a Tiszántúlról vagy a Duna–Tisza közéből.”

KÖSZÖNET.
Több olvasónktól kaptunk olyan levelet, amelyben megköszönik lapunk nyár eleji ajándékát: az estikemagokat.
Két levélből idézünk, az elsőt Szigeti Pálné írta (5540 Szarvas, Arany János u. 5.): „A Szabad Föld sok évtizedes előfizetőjeként szeretném megköszönni az önök kedves meglepetéscsomagocskáját, az estikemagokat. Nagyon megörültem neki, kedvenc virágunk. Minden mag kikelt, gyönyörűen nő. Melegség járja át a szívünket, akárhányszor ránézünk. Hálás köszönet az ötletadónak, a támogatóknak, a kertészetnek – mindenkinek. Gyönyörű gesztus volt...”
Bugár Antalné (9175 Dunaszentpál, Duna u. 5.) pedig így ír: „Nagyon köszönjük a figyelmességüket, kedvességüket. Megkaptuk a kis virágmagokat, melyek már előbújtak a földből, hogy pompás illatukkal rövidesen emlékeztessenek arra: van egy újság, a Szabad Föld, mely ily módon is törődik az olvasóival. Ezt sok más kedvezményükből is tudhatjuk. Az ilyen, aprónak tűnő kedvesség nagyon jólesik nekünk, jelzi a lap igényességét, olvasói iránti érzéseit, szeretetét. Kérjük, maradjanak továbbra is igényesek, mi pedig maradunk továbbra is hűséges olvasójuk."

Ezek is érdekelhetnek