Kedves olvasóink!

Többek kérésére összefoglaljuk, hogyan jelenhet meg levelük Társkereső rovatunkban, akik pedig válaszolni szeretnének valamelyikre, miként vehetik fel a kapcsolatot ezek feladóival. Kérjük, hogy társat kereső, ismerkedni, barátkozni szándékozó olvasóink a közzétételre szánt kérésüket írásban juttassák el szerkesztőségünk címére (1036 Budapest, Lajos utca 48-66., B épület, II. emelet; e-mail cím: [email protected]).

Család-otthonDulai Sándor2016. 08. 18. csütörtök2016. 08. 18.
Kedves olvasóink!

Ne rövid szöveget írjanak, hanem hosszabb levelet az életkörülményeikről, tulajdonságaikról, érdeklődési körükről, elfoglaltságaikról, valamint arról, hogy milyen emberek ismeretségét keresik. Rovatunk célja az egyedül élők számára ingyenes lehetőséget teremteni, hogy egymással megismerkedhessenek, kapcsolatot alakíthassanak ki. Minél több információt tudunk közölni valakiről, annál könnyebb a választás.

Társkereső leveleiket csak jeligével tudjuk megjelentetni, ezért kérjük, válasszanak jeligét is. A jeligés szövegek feladóinak kilétét bizalmasan kezeljük, címüket, telefonszámukat senkinek sem adjuk ki, mert nem szeretnénk őket bármilyen zaklatásnak kitenni. És mivel mi is csak annyit tudunk róluk, amennyit saját magukról megírtak, nem áll módunkban bővebb tájékoztatást sem adni velük kapcsolatban.

A Társkereső rovatunkban közölt levelekre válaszolni bemutatkozó levélben lehet, melyet szintén szerkesztőségünk címére kérünk elküldeni, a borítékon feltüntetve annak a jeligéjét, akinek a soraikat szánják. A jeligékre érkező válaszleveleket térítésmentesen postázzuk a megjelent hirdetések feladóinak.

Kérünk mindenkit, hogy a kapott levelekre valamilyen formában feltétlenül válaszoljon, még akkor is, ha nem kíván kapcsolatot létesíteni a feladójukkal. Nagy csalódást okozhatnak annak, aki a jeligéjükre elküldte a levelét, és hiába várja a választ.

A megjelenésre váróktól pedig ezúton is türelmet kérünk, mert az ingyenes közlési lehetőségnek köszönhetően sok a jelentkező, ezért soraikat néha csak két-három hét elteltével láthatják viszont a lapban.

Biztatjuk önöket, bátran próbálkozzanak akár kapcsolat kezdeményezésével, akár válaszadással.

Tudjuk, a magánynál, az egyedüllétnél nincs rosszabb. Rovatunk segítségével már sokan leltek jó társra, igaz barátra. Külön köszönjük, ha tájékoztatnak bennünket a kapcsolatok további alakulásáról, arról, hogy sikerült-e végül lapunk segítségével társat találniuk. Társtaláló rovatunkban – mint eddig is tettük – szeretnénk közreadni a legérdekesebb, legtanulságosabb történeteket, és szívesen felkeressük azokat, akik meghívnak bennünket.

Kérdéseikre válaszolunk levélben, e-mailben és a 06-1/489-8805-ös telefonszámon is – várjuk hívásaikat. S minden kedves társkereső olvasónknak kívánunk hű társat, sok szerencsét!

Dulai Sándor

Ezek is érdekelhetnek