Felébresztett energiák

GYAKORLATAIVAL nem csak gyógyítja a testet, de felébreszti bennünk, akik valójában is vagyunk. Egyesíti a széttörött szilánkokat, hogy tökéletes egészet alkothassanak, és megtisztulást, gyógyulást hozhassanak. Balázs Valéria Anamé saját magán kísérletezte ki karmikus módszerét.

Család-otthonBorzák Tibor2017. 12. 08. péntek2017. 12. 08.

Kép: Balázs Valéria Anamé 2017.11.24 fotó: Németh András Péter, Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

Felébresztett energiák
Balázs Valéria Anamé 2017.11.24 fotó: Németh András Péter
Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

Története önmaga gyógyításával kezdődik: Valéria számára a nehézségek már világra jötte pillanatában jelen voltak. Hét hónapra született, másfél kilósan, súlyos csípőficammal és gerincferdüléssel. Kisgyerekkorában kiderült, hogy asztmás, gyenge az immunrendszere. Minden betegséget elkapott. Ám nemcsak fizikai, hanem lelki bajok is megtalálták.

– Nagymamám és édesanyám a bennük levő rengeteg feszültséget az én bántalmazásomon keresztül vezették le. Mindez bennem úgy csapódott le, hogy rossz vagyok, nem érdemlek szeretetet. Szégyelltem magam, nem mertem szólni senkihez, nem voltak barátaim. Édesapám nem élt velem és nem vett tudomást a sorsomról – tárja fel titkait Anamé, aki nemrég angolul is megjelent Karmakiller című könyvében saját életének mélypontjait sem hallgatja el.

Vidéken élő családjától 18 évesen költözött el. Budapesten sem vált könnyebbé az élete, egy ideig hajléktalan volt. Végül aztán óraadó angoltanár lett egy általános iskolában, később az ELTE-n elvégezte a pszichológia szakot, a Buddhista Egyetemen pedig jógadiplomát szerzett. Megtanult szanszkritül is. Egészségi állapota viszont folyamatosan romlott: mindkét veséje leállt, vastagbélgyulladás gyötörte, mozgásszervi problémák kínozták, szinte megvakult. A gyógyíthatatlan betegségek végül is tolókocsiba parancsolták, százszázalékos rokkant lett. Nem volt hová fordulnia, csak önmagára számíthatott.

– Magamon kísérleteztem. A jógagyakorlatok helyett az energiaáramlás szabályaival ismerkedtem. Megkerestem a testem azon területeit, amelyek élettelenné váltak. Az ilyen testszelvényeken felfedeztem azokat a pontokat, melyeket kicsi és lágy mozdulatokkal át tudtam mozgatni, s közben elkezdtem ezt a területet átlélegezni, tisztítani. Ezáltal az egész szelvényre tudtam hatni. Bizsergett a testem, s megindult benne az élet áramlása, átjárhatóbbá váltak a lezárt, beteg részek. Ezek a területek a magas rezgésszámú energia feltöltésével kapcsolatba léptek egymással, és a teljes testemben olyan áramlás indult el, ami előtte hiányzott. A testem fokozatosan élővé vált – fejtegeti a világon egyedülálló módszerének lényegét Balázs Valéria, aki 1989 óta megszakítás nélkül meditál: naponta négy órát gyakorol.

Az önmagán végzett kísérletet, vagyis a gyökerekig ható, mély karmikus tisztítást siker koronázta. Elmúltak a testi panaszai, életéből eltűnt a fájdalom, sorsbeli gondjai is elapadtak. Ragyogott a boldogságtól, megváltozott a tartása, szinte visszafiatalodott a teste. Ma már mindenki számára elérhető a módszere, a csakradiagnózis felállítása után a személyre szabott gyakorlatokat azok is képesek elvégezni, akiknek a testi állapota gyengébb. Sokan csodát emlegetnek, Anamé azonban óvatosabb:

– Olyan ez, mint a gravitáció: ha nem hisz benne az ember, akkor is működik. Bár a módszer által elérhető gyógyulást, testi, lelki és szellemi fejlődést csodának is nevezhetnénk, de nem a véletlen műve: hatásmechanizmusa az emberi energiarendszer tökéletes ismeretén alapszik.
 

Ezek is érdekelhetnek