
15 élelmiszer, amit a lejárati dátum után is nyugodtan fogyaszthatsz
life.hu

- édes ételeink jobb ízűek lesznek, ha csipetnyi sót teszünk hozzájuk. Sós ételekhez és mártásokhoz viszont egy csipet cukrot adjunk.- puhább lesz a leveshús, ha a vízbe evőkanálnyi gyenge ecetet teszünk.- ha leégett az étel, az edény tartalmát óvatosan öntsük át egy másik lábosba. Vigyázzunk, hogy az égett aljából semmi se kerüljön át.-l a héjában főtt burgonya nem reped meg, ha a főzővizébe sót teszünk.-l nem lesz túl zsíros az étel, ha kihűtve leszedjük róla a megdermedt zsiradékot.
life.hu
ripost.hu
life.hu
vg.hu
heol.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu