Üzenetek kilenc csillagon át

Családi kör2004. 07. 02. péntek2004. 07. 02.
Üzenetek kilenc csillagon át

Havonta találkozhatnak olvasóink lapunk hasábjain az asztrológia talán legrégibb válfajával, a 9 csillag ki-asztrológiával. Ahhoz, hogy tudja, mely leírás vonatkozik önre, tudnia kell az úgynevezett elsődleges számát, amit a következő módon határozhat meg:Ebben a rendszerben minden év február 4-én kezdődik. (Éppen ezért, ha ön január 1. és február 3. között született, születési éve az azt megelőző év lesz.) A XX. századi születés esetén mellőzze az első két számjegyet (19), és adja össze az utolsó kettőt addig, amíg összegként egyjegyű számot nem kap.Ha ön férfi, vonja ki ezt a számot 10-ből: az eredmény az ön elsődleges száma lesz. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9. Ez tehát az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3. Ez az ön elsődleges száma.Ha ön nő, vonja ki ezt a számot 10-ből. Ha az eredmény, amit kapott, kisebb, mint 6, úgy azt vonja ki 6-ból, ha nagyobb, mint 6, vonja ki 15-ből. Az így kapott eredmény lesz az ön elsődleges száma. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9; 15-9=6. Ez az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3; 6-3=3. Ez az ön elsődleges száma.Ettől kezdve nincs más tennivalója, csak keresse meg az ön elsődleges számához tartozó leírásokat, tanácsokat, amelyeket legjobb tudásom és tapasztalataim alapján havonta megírok önnek! Remélem, segítségére lehetek abban, hogy még sikeresebb, teljesebb életet élhessen.

9 ház asztrológiajúlius hónapra1: Víz. Ebben a hónapban a hírnév és siker házában tartózkodik, ami fényességet, hírnevet és tisztaságot hoz önnek. Ez egy örömteli ház, melyben az elmúlt időszak erőfeszítéseit siker koronázhatja.
{p}
Minden rendelkezésre álló energiát képes saját tervei megvalósításába állítani, de ne essen túlzásokba. Mivel a tűz energiái szárnyalóak, változatos életstílusra, pihenésre és új kalandokra vágyhat. Jól teszi, ha most megy szabadságra. Ha vízpartot választott nyaralása helyéül, ügyeljen arra, hogy dús legyen ott a vegetáció, mert az ilyen helyek töltik fel legjobban energiával. A hegyekben töltött pihenés is segíti energiatartalékait helyreállítani.2: Föld. A tervezés házában állva remek lehetősége van arra, hogy átgondolja és megtervezze jövőjét. Tapasztalni fogja, hogy ösztönössége most a legerősebb. Lehet, hogy sérülékenyebb és érzékenyebb a szokottnál, ezért ne hozzon meggondolatlan döntéseket. Próbálja nyugodtan és türelmesen szemlélni a dolgokat. Értékelje az elmúlt időszakot és készüljön fel az ön előtt álló feladatokra. Szabadságát inkább a következő hónapban vegye ki, akkor gyorsabban pótolhatja energiaveszteségeit.3: Fa. A "csírázás" háza megfelelő hely arra, hogy életének minden területét próbálja rendbe tenni: nagytakarítson! Mivel ez egy viszonylagosan mozdulatlan ház, nem érzi magát tevékenynek és nem is tűnik annak. Most ne kezdjen új dolgokba, de gondolja tovább terveit. Vegye számba, hogy mire van szüksége új tervei beindításához, legyen ez akár munkahely-változtatás, költözés vagy egy új kapcsolat kialakítása. Kölcsön felvételére is alkalmas az időszak. A változtatás sikeréért fel kell számolnia minden gátló tényezőt. Figyeljen a részletekre, nehogy gondot okozzanak később!4: Fa. A "kihajtás" házában áll, amiben merőben új változások, új lehetőségek teljes arzenálja várja önt. Mivel erőtől duzzadónak és bizakodónak érzi magát, ne álljon ellent az új energiáknak: éljen a kínálkozó lehetőségekkel! Most teremtőképessége csúcsán van, ötletei könnyen szárnyalnak, ezért fontos, hogy biztos elképzelései legyenek jövőjével kapcsolatban.
{p}
Az idő alkalmas az utazásokra, de mielőtt útnak indul, ellenőrizze úti okmányait. Pihenjen és töltődjön fel! Ha most nem tud szabadságra menni, akkor is próbáljon időt szakítani egy aromaterápiás masszázsra vagy szaunázásra!5: Föld. A "gyors növekedés" házában állva lehetősége lesz előrelépnie azokban a terveiben, ügyeiben, melyeket előzőleg jól átgondolt, megalapozott. Optimista álláspontja ellenére se fogjon most olyan új vállalkozásba, aminek nem teljesen ura. Tartson ki amellett, amit már előzőleg megalapozott, és azt fejlessze tovább! Féktelen lelkesedése ellenére se tegyen könnyelmű ígéreteket. Időszerű irányt váltani, vagy eltérni néhány vakvágányra futott tervétől és próbálkozásától. Általában jól érzi magát, de vigyázzon, hogy ötletei és túlzott lelkesedése nehogy magával ragadják.6: Fém. Az "ingadozás" házában van. Alkalmas időszak, hogy önmagával foglalkozzon. Végtelen lehetőségek tárulhatnak fel, új dolgokba vághat bele, és egyáltalán nem biztos abban, melyik utat válassza. Bár ebben a hónapban rengeteg irányba mozdulna, érdemes kivárnia és visszafogottan cselekednie. Új vállalkozások beindítása most nagyon messzire vezethet, ezért legyen körültekintő. Kapcsolatai megújulhatnak, találkozhat egy új szerelemmel is. Lehetőleg kerülje a hosszú utazásokat vagy a lakhelyváltoztatást, az időszak nem alkalmas rá. Lesz egy kis lélegzetvételnyi ideje, hogy számot vessen és magára találjon.7: Fém. Az "aratás" házában áll, erősnek és céltudatosnak érzi magát, de vigyázzon, ne kényszerítse akaratát másokra. Nagyon valószínű, hogy szakmai rátermettségét, tehetségét fizetésemeléssel, jutalommal, esetleg nagyobb felelősséggel járó munkával honorálják.
{p}
A hónap kiváló az utazásokra, így jól teszi, ha most veszi ki szabadságát. Ön az aktív pihenés híve, ezért ha tengerpartra megy nyaralni, akkor is iktasson be egy-két városnéző programot. Ebben a remek időszakban élje ki vágyait!8: Föld. Az "ünneplés" házának jelentése: öröm, pihenés, szórakozás és mérlegelés. Minden esélye megvan arra, hogy boldog és magabiztos legyen, hiszen dolgai simán mennek. Az eddigi mozgalmas és tevékeny hónapok után most lazíthat és élvezheti sikereit. Az aratás azt is jelentheti, hogy váratlan forrásból pénzhez juthat, de ugyanekkora az esélye a túlzott költekezésnek is. Kapcsolódjon ki, ünnepeljen családi vagy baráti körben! Nyaralása eltöltésének ez a legkedvezőbb időszaka. E házhoz azonban nemcsak a semmittevés tartozik, a dolgok kimerülése is szükségszerű. Ezért gondolja át elért eredményeit, és mérlegelje, hogy mit várhat a holnaptól.9: Tűz. A "mozdulatlanság" házában van, ami a vihar előtti csöndet szimbolizálja. Nyugodt időszak, bár a változás már benne van a levegőben. Próbáljon felengedni mozdulatlanságából, és ne ragaszkodjon oly szigorúan elveihez, mert az felesleges összeütközésekhez vezethet környezetével. Fogadja higgadtan és megfontoltan a történéseket. Nem gond, ha lassan, talán még nehézkesen is cselekszik. Életének nagy változásai is bekövetkezhetnek most, ha összhangban állnak terveivel, álmaival. Azonban az időszak nem alkalmas arra, hogy teljesen új dologba vágjon bele, vagy 180 fokos fordulatot vegyen. Fékezze meg hevességét, ami ebben a hónapban jellemzi, mert félreértésekhez és ellentmondásokhoz vezethet.
Nagy Terézokleveles feng shui-szakértőnyugati asztrológiai tanácsadó

Ezek is érdekelhetnek