Fogyókúraverseny Szegeden

A Tisza-parti városban egyre több a karcsú és egészséges ember: négy éve minden évben sokan indulnak a Legtöbbet Fogyó kitüntető címéért - egyszersmind az értékes díjakért.

Családi körBudai Horváth József2005. 01. 28. péntek2005. 01. 28.
Fogyókúraverseny Szegeden

Tavaly a fődíj egy tengerparti nyaralás volt, és számos sportfelszerelést, fitneszbérletet is kiosztottak. A szervezők idén is igyekeznek megfelelően motiválni a versenyzőket.
A fő cél a fölösleges kilóktól való megszabadulás, az egészségesebb életmód. A versenyzőknek három hónap alatt kell a lehető legnagyobb alakváltozáson keresztülmenniük. A nagy megmérettetésre a SZOTE Fitnessben és az Újszegedi Sportcsarnokban lehetett jelentkezni, ahol a versenyzőket megmérték, felírták a legfontosabb adataikat, s különböző orvosi vizsgálatokra - szívultrahangra, májfunkciómérésre és vérvételre - utalták be. Az eredmények alapján mindenkinek a legmegfelelőbb fogyókúramódszert, étrendet és edzéstervet állítják össze.
Az elmúlt évben 60 versenyző több mint hatszáz kilót adott le. A legtöbb fölöslegtől, 54 kilogrammtól a szegedi Király Róbert szabadult meg.

Ezek is érdekelhetnek