Horoszkóp

Július 30-tól augusztus 5-ig

Egyéb2004. 07. 30. péntek2004. 07. 30.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkájában néhány ügyet nem biztos, hogy szabadsága előtt be tud fejezni, és ez egy kicsit nyugtalanítja. Főnökei bizalmát továbbra is élvezi.
Pénz: Most az a legfontosabb, hogy a megérdemelt nyaraláshoz elegendő pénze legyen. Úgy szeretne elutazni, hogy ne kelljen arra figyelnie, hogy mi mibe kerül.
Szerelem: Párjával szabadságuk minden percét élvezni fogja, és ha nagyobb társasággal együtt utaznak, nagyon jól fognak szórakozni.
Egészség: Legyen mértékletes evésben, ivásban.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Úgy tűnik, munkájában minden a megszokott kerékvágásban halad. Ha vállalkozása van, lehet, hogy jelentkezik egy külsős pénzügyi befektető, de jól járja körbe a kérdést, mielőtt igent mondana.
Pénz: Munkájából származó bevételei nagy részét még mindig otthona felújítására vagy kisebb-nagyobb hibák javítására fordítja.
Szerelem: Párja szívesen vesz részt az otthon körüli teendőkben, abban a reményben, hogy hamarosan lesz idejük néhány nap kikapcsolódásra is.
Egészség: Mozogjon többet!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Ha munkájával kapcsolatos szerződéseiben valami nem egyértelmű, abból később még anyagi hátránya is származhat. A héten lehetősége lesz tisztázni, és ha kell, módosítani ezeket.
Pénz: Átmeneti zavarokra számíthat, de különmunkákkal javíthat helyzetén. Szívesen költene otthonára vagy könyvekre is.
Szerelem: Párjával mozduljanak ki a hétvégén, mert mindkettejüknek szüksége van kikapcsolódásra. Az egyedülállókat egy régi szerelem újra felkavarhatja.
Egészség: Ne vezessen túl gyorsan!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások a munkatársakat is megosztják. Egyesekkel nagyon nehezen ért szót, másokkal viszont szinte mindenben egyezik a véleménye a héten.
Pénz: Mindenképpen számíthat anyagi helyzete javulására munkáján keresztül. Felettesei teljesítik anyagi "követeléseit".
Szerelem: Párjával alkalma lesz átbeszélni kapcsolatuk alakulását. Jó lenne, ha végre elmondaná neki, mik is az ön elvárásai. A függetleneket lefegyverzi párjuk ragaszkodása.
Egészség: Ne essen túlzásokba!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkahelyén az anyagi gondok lassan megoldódnak, külső segítséggel vagy kölcsön felvételével. Remény van arra, hogy stabilizálódjon az ön és a munkatársak helyzete.
Pénz: Anyagi ügyei megoldásához családja segítségét kell igénybe vennie. Lassan kintlévőségei is elkezdenek befolyni.
Szerelem: Párja túláradó szeretettel veszi körül, és mindent megtesz anyagi helyzetük javítása érdekében. Az egyedülállók szerelmi élete nagy átalakuláson megy keresztül.
Egészség: Elemében érzi magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Mivel nem szereti a váratlan dolgokat, a héten idegesíteni fogja, hogy felettese olyan munkákat is bevállalt, amiket előzőleg nem beszéltek meg.
Pénz: Pénzügyekben most sikeres időszaka van. Nyugodtan költhet régi vágyaira, vagy vehet magának egy új számítógépet.
Szerelem: Párja szerelmében nem kell kételkednie. Lehet, hogy csak ön szeretne új otthonba költözni? A függetlenek tartós kapcsolatra vágynak, de még saját érzéseikben sem biztosak.
Egészség: Apróbb balesetek érhetik.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Ha most tölti szabadságát, akkor is izgatni fogja, hogy vajon minden rendben megy-e a munkahelyén. Ne aggódjon, a munka dandárja megvárja önt.
Pénz: Anyagilag jól áll, és lehet, hogy új autó vételén töri a fejét. Mindenesetre a nyaralás során nem sajnál majd semmit magától.
Szerelem: Párja örül, hogy olyan helyre utaznak, ahová már régóta vágyott. Az egyedülállók szinte semmiben sem biztosak, és képtelenek tisztán látni szerelmi ügyekben.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Hivatásbeli sikereit nemcsak külső tényezőknek köszönheti, hanem annak is, hogy volt kitartása kivárni a megfelelő alkalmat és időpontot.
Pénz: Kedvező anyagi helyzete most könnyen túlzásokra hajlamosíthatja. Szerencsére családja és barátai visszafogják költekező kedvét.
Szerelem: Párja odaadó érzelmi és lelki támogatása nagyban hozzájárult hivatásbeli sikereihez, mint szürke eminenciás segíti önt a háttérből. A függetlenek még nem tudják, mit is szeretnének.
Egészség: Jól érzi magát.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Mivel szinte egész életfelfogása átalakulóban van, szeretne olyan munkahelyen dolgozni, ahol hasznosnak érzi magát és meg is becsülik. Hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.
Pénz: Lehet, hogy szabadsága alatt túl sokat költött és adósságokba verte magát. Ne aggódjon, hamarosan rendezni tudja tartozását.
Szerelem: Párkapcsolatában átmeneti feszültségekkel kell számolnia, de "csak" családi problémák miatt. A függetlenek hiszik, hogy megtalálják álmaik párját.
Egészség: Energikus.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Munkahelyén semmi gondja, jól és gyorsan halad feladataival, és minden határidőt képes betartani. Ha még nem volt szabadságon, ideje néhány napra kivonnia magát a "forgalomból".
Pénz: Anyagi helyzetében nincs változás. Kicsit talán még mindig bizonytalannak érzi pénzügyeit.
Szerelem: A közösen töltött hétvége szerelmes órákat ígér. Tudassa párjával, hogy milyen sokat jelent önnek. Az egyedülállókra is szenvedélyes együttlét vár.
Egészség: Ha kapkodva étkezik, gyomorpanaszai lesznek.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Terveiben most nem számíthat gyors előrelépésre. Hagyja a dolgokat kicsit "érni", és ne aggódjon, a siker nem marad el.
Pénz: Anyagi helyzete még mindig idegesíti egy kicsit, de már látja a javulás lehetőségét. Adósságait is lassan ki tudja fizetni.
Szerelem: Párja igazán elemében érzi magát, és ez önre is jó hatással van. Töltsék a hétvégét az otthonuktól távol. A függetlenek nem képesek teljesen feloldódni jelenlegi kapcsolatukban.
Egészség: Allergiás tüneteit ne hanyagolja el.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munkájával elégedett, szívesen és gyorsan végzi feladatait. A munkatársak is segítségére vannak, így nem kell idegeskednie a határidők miatt.
Pénz: Anyagi helyzete jónak mondható. Lehet, hogy egy új háztartási gépre költ a héten.
Szerelem: Túl sokat aggódik párkapcsolata miatt, és a kisebb nézeteltéréseken is most hajlamos kiborulni. Az egyedülállók tartós kapcsolatra találtak, de még mindig félnek elhinni, hogy ez a "csoda" velük történik.
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek