Horoszkóp

Július 9-től 15-ig

Egyéb2004. 07. 09. péntek2004. 07. 09.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Felettesei még mindig sok feladatot bíznak önre. Érzelmileg és fizikailag is kezd fáradni, ezért sokszor türelmetlenebb a szokásosnál.
Pénz: Hajlamos túlzásokba esni, ha gépkocsijához vagy számítógépéhez vásárol valamit, esetleg cseréli öket.
Szerelem: Párja túlzásnak tartja, hogy mindig csak a munkájával foglalkozik. Egy szerelmes hétvégével könnyen kiengesztelheti. Az egyedülállók szerelmi kalandba keveredhetnek a baráti körben vagy a munkahelyükön.
Egészség: Vigyázzon a rovarcsípésekre!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ne legyenek túlzott elvárásai a baráti segítséget illetően. A feladatokat magának kell elvégeznie, csak akkor lehet biztos a kielégítő eredményben.
Pénz: Anyagi helyzete elképzelései szerint alakul. A vállalkozóknak átmenetileg több kiadásuk lehet a tervezettnél.
Szerelem: Párjával legyen türelmesebb. Veszekedéssel nem lehet megoldani a családi gondokat. A függetlenek kicsit becsapottnak érzik magukat; lehet, hogy az ő elvárásaik nem reálisak?
Egészség: Ne essen túlzásokba.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Elvi vitákba keveredhet a munkatársakkal és barátaival. Ne legyen túl harcias, még ha úgy is érzi, hogy önnek van igaza.
Pénz: Anyagi helyzete jól alakul, bár van még néhány kintlevősége. Úgy gondolja, munkájáért is több anyagi elismerés illetné meg.
Szerelem: Párja munkahelyi gondjai önt is idegesítik, de közösen megtalálják a megoldást. Az egyedülállóknál egy régi szerelem feldúlhatja jelenlegi kapcsolatukat is. Ne feledje, az idő az emlékeket is megszépíti.
Egészség: Közlekedjen óvatosabban!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Válassza a kivárás taktikáját, kár lenne elhamarkodottan döntenie. Néha a dolgok maguktól is megoldódnak.
Pénz: Ön szerint anyagi helyzete egyáltalán nem kielégítő. Barátaira és gyermekére számíthat, ha szüksége lesz rá. Külön munkából, vagy ha van, vállakozásából is jöhet extra bevétele.
Szerelem: Egy közös kirándulás, egy nagy beszélgetés sokat segíthetne érzelmileg stabilizálni kapcsolatát. A függetlenek szívesen veszik egy hódolójuk ragaszkodását.
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Még mindig bizonytalannak érez egy-két dolgot a munkahelyével kapcsolatosan, de bízik a pozitív változásokban. A dolgok alakulása nem öntől függ.
Pénz: Nem áll rosszul, bár nem elégedett helyzetével. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben legyen óvatos, mert becsaphatják vagy félreinformálhatják.
Szerelem: Párja váratlan bevétellel járulhat hozzá a családi kasszához. Mindketten szeretnének már szabadságra menni. Az egyedülállók is szakítsanak időt a szórakozásra.
Egészség: Fogyasszon sok folyadékot!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Túl sokat vállalt magára, ami kizökkenti a megszokott kerékvágásból, és ezért fusztráltabb. Barátai mindenesetre segítségére lesznek feladatai elvégzésében.
Pénz: Felettesei, bár elégedettek munkájával, ön szerint nem eléggé honorálják teljesítményét. Többet költhet most régi vágyai teljesítésére.
Szerelem: Párja több törődést igényel. Járjon egy kicsit a kedvében, és éreztesse vele, mennyire fontos önnek. A függetlenek komoly, megértő kapcsolatra vágynak.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Úgy érzi, feleslegesen és túl sokat dolgozik. Támogatóival és barátaival is lehetnek nézetkülönbségei a feladatok fontossági sorrendje miatt.
Pénz: Anyagi helyzete a vágyainak megfelelően alakul. Néhány régebbi munkájáért lehet, hogy most kapja meg járandóságát.
Szerelem: Párjával, ha most utaznak külföldre, a tengerpartra, nagyon jól fogják magukat érezni. Az egyedülállókat valaki elvarázsolhatja a munkahelyükön, de titkos kapcsolatba ne menjenek bele.
Egészség:  Lazítson, kapcsolódjon ki!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkahelyi sikereit szakmai hozzáértésének és munkatársai támogatásának köszönheti. Főnöke is tudja, hogy önnél alkalmasabb embert nem találhatott volna erre a feladatra.
Pénz: Munkája elismerése miatt javulna anyagi helyzete, ha nem lennének a vártnál nagyobb fizetési kötelezettségei.
Szerelem: Párjával teljes az egyetértés. Támogatja önt karrierje építésében, de szakítsanak egy kis időt a szórakozásra is. A függetlenek nem állítják alacsonyabbra a mércét.
Egészség: Érzékenyebb a szokottnál.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Munkahely-változtatással kapcsolatos tervei nem az elképzelései szerint alakulnak. Ne siesse el a dolgot, nem kell feltétlenül változtatnia.
Pénz: A barátoktól vagy a családtól kapott kölcsönöket is előbb-utóbb vissza kell adni. Már van is ötlete arra, hogy hogyan oldja meg a problémát.
Szerelem: Kisebb vitákra számíthat anyagi kérdésekben, és a családi gondok megoldásában sem értenek most egyet. A függetleneket egy utazás során érheti utol a szerelem.
Egészség: Legyen mértéktartó!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Bár munkáját elismerik, mégis annyi a feladata, hogy nem ússza meg a túlórázást. Felettesei is alapoznak közismert munkabírására és több feladttal látják el.
Pénz: Anyagi téren javulás várható munkája révén. Váratlan kiadásai lehetnek gépkocsijával vagy számítógépével, esetleg telefonjával kapcsolatban.
Szerelem: Párját boldoggá teheti egy apró ajándékkal vagy egy váratlan kirándulással. Az egyedülállók a munkájuk révén megismerkedhetnek egy vonzó személlyel.
Egészség: Ne nassoljon!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Bár keményen dolgozik, a barátok és a család támogatása nélkül nem érne el sikereket. A külvilág is felfigyelt tehetségére és kreativitására.
Pénz: Bevételei az elképzelései szerint alakulnak, de nagy részét még adósságai kifizetésére kell fordítania. Új munkaeszközöket is szeretne vásárolni.
Szerelem: Párja maximálisan támogatja és segíti munkájában, még akkor is, ha nem mindig tud azonosulni vele. A függetlenek bemutathatják új kapcsolatukat a barátoknak.
Egészség: Fejfájásokkal küzködhet.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A munkahelyi főnökváltásban csalódhat, de tegye túl magát rajta, hiszen nem ön irányítja a dolgokat. Nem biztos, hogy véleményét meg kell osztania a munkatársakkal.
Pénz: Utazásra, nyaralásra és szórakozásra költi bevételeit. Váratlan kiadásra is számítson otthonával kapcsolatosan.
Szerelem: Párja is  sokat dolgozott a héten, ezért a hétvégén lazítsanak, pihenjenek. Az egyedülállók kicsit bizonytalanok új kapcsolatukban, de nagyon szeretnék megtartani párjukat.
Egészség: Apróbb balesetek érhetik.

Ezek is érdekelhetnek