Horoszkóp

Augusztus 27-től szeptember 2-ig

Egyéb2004. 08. 27. péntek2004. 08. 27.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Az  új kihívások energikussá és ötletessé teszik. Itt az ideje, hogy néhány fantasztikus ötletét a gyakorlatba is átültesse. A határidők miatt ne idegeskedjen.
Pénz: Otthonában kell egy-két sürgős, apróbb javítást elvégeztetnie.
Szerelem: Párjával lehet, hogy otthonukban töltik a hétvégét, de nem is bánják, mert van teendőjük bőven. A házkörüli munkákat most örömmel végzik. A függetlenek, ha szakítanak a héten, munkába menekülnek.
Egészség: Energikus.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Az önhöz közel álló munkatársak szinte a gondolatát is kitalálják, de a többiekkel még mindig kommunikációs nehézségei lesznek. A hétvége felé javul a helyzet, és elképzeléseit szerencsésen keresztül tudja vinni.
Pénz: A családdal szórakozásra költenek. Lehet, hogy gyermeke iskolai tanulmányait is most kell megfinaszíroznia.
Szerelem: Párjával közösen szervezik a programot rokonaik, vagy külföldi ismerőseik látogatásakor.
Egészség: Óvatosan közlekedjen!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Otthoni teendői foglalják le mostanában. Munkáját is igyekszik úgy szervezni, hogy minél többet tudjon belőle otthon elvégezni. Főnökei is támogatják ebben.
Pénz: Otthonában szeretne néhány változtatást, és azt sem bánja, ha ehhez kölcsönt is igénybe kell vennie.
Szerelem: Párja is szívesen vesz részt az otthoni munkákban, sőt egy-két aprósággal meg is lepi önt. Függetlenek: lehet, hogy egy régi érzésről még nem mondtak le?
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások ellenére, az ön helyzete szilárd. Ne üljön fel minden kósza hírnek, többségük csak pletyka. A kommunikáció minden ágában sikeres a héten, használja ki.
Pénz: Szívesen áldozna egy ezoterikus tanfolyamra, de a héten vagy autójára vagy a telefonjára kell költenie.
Szerelem: Párjával újra megtalálták a közös hangot, és rájöttek, hogy együtt sokkal könnyebb a problémákat megoldani.
Egészség: Problémamentes.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Bár érzelmileg nagyon ragaszkodik jelenlegi munkahelyéhez, egyre többet foglalkoztatja a változtatás lehetősége. Felettesei halogatják a helyzet tisztázását.
Pénz: Anyagi helyzete rendezése a legfontosabb teendője. Ha ingatlan-adásvételben gondolkodik, egy régi érdeklődő visszatérhet.
Szerelem: Párját nagyon lefoglalja munkája. A családnak jól jön a külön bevétel, de így is lehetnek feszültségek az anyagiak miatt.
Egészség: Érzelmileg labilis.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: A héten egy sürgős megrendelést kell határidőre befejeznie. Szerencsére tele van energiával, így könnyen végez a feladattal, munkatársai nem kis meglepetésére.
Pénz: Arra vágyik, hogy otthonában néhány átalakítást elvégeztethessen. Kicsit várjon még a munkák megkezdésével, mert ha most vág bele nem biztos, hogy végig kitart a pénze.
Szerelem: Párkapcsolata tartós, és minden a vágyainak megfelelően alakul.
Egészség: Múló migrénjei lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Néhány feladat teljesítésével még adós marad a héten, és ez egy kicsit idegesíti. Felettesei megértésére azonban számíthat. Hivatásában sikeres, de a biztos családi háttér nélkül sokkal nehezebben boldogulna.
Pénz: Ha van vállalkozása, most ne hozzon anyagi ügyekben döntést, mert minden részletet még nem ismer.
Szerelem: Párja is most minden energiájával munkájára koncentrál. A hétvégét töltsék barátaikkal.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Minden energiájával vágyai és tervei megvalósításán dolgozik. Vonatkozik ez nemcsak munkájára, hivatására, de anyagi ügyeire és vállalkozására is.
Pénz: Reméli, hogy egy külföldi üzlete, vagy egy új munkamódszer bevezetése meghozza a várt anyagi előrelépést.
Szerelem: Párja szeretné tovább képezni magát, de ehhez a család támogatására is szüksége van. A függetlenek egyelőre csak rövid életű kalandokra számítsanak.
Egészség: Érzelmi kitörései lehetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sikerre és eredményekre vágyik hivatásában, és tanulmányaiban is. Munkahely-változtatással kapcsolatos tervei lassan, de alakulnak. Ha van kellő kitartás önben, eléri céljait.
Pénz: Anyagilag még mindig családja segítségére van utalva. Ha van kintlévősége, azt most behajthatja.
Szerelem: Párja elvi kérdéseken lovagol mostanában, és reméli, önt is sikerül meggyőznie. A függetlenek a szerelemben sikeresek.
Egészség: Most megszabadulhat néhány kilótól.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Lehet, hogy újra olyan ügyekkel kell foglalkoznia, amiről már azt hitte, lezárultak. Mivel munkáját felelősségteljesen végzi, néhány túlórájába is belekerül, mire végez a feladatokkal.
Pénz: Anyagi helyzetét még mindig bizonytalannak érzi. Váratlan kiadásokra számítson.
Szerelem: Párjával számos kérdésben egyetértenek, és továbbra is együtt képzelik el a jövőt. Az egyedülállók kölcsönös szerelemre találhatnak.
Egészség: Régi problémák jelentkezhetnek.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Tervei és vágyai megvalósításához megvan önben a kellő kitartás és önfegyelem. Ha vállalkozása van, az most egyre népszerűbb és közismert lesz. A héten otthoni teendőivel is kell foglalkoznia.
Pénz: Kényeztesse magát egy kicsit, és költsön egy pár új dologra.
Szerelem: Párja is tudja, hogy baráti körük átalakulóban van, és lesznek, akikkel megszakad kapcsolatuk. A függetlenek felvállalják új kapcsolatukat.
Egészség: Kevesebb édességet fogyasszon!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Nemcsak munkáját, hanem anyagi ügyeit is külső tényezők befolyásolják. A legjobb, amit tehet, hogy hagyja magát sodortani az árral, mert nem önnön múlnak az események alakulásai.
Pénz: A váratlan kiadások idegesítik. Most gyermekére is többet kell költenie.
Szerelem: Párja szívesen megszökne a mindennapok "nyűge" alól. Az egyedülállók szerencsések a szerelemben, és lehet, hogy már kapcsolatuk törvényesítése is felmerült bennük.
Egészség: Ne aggódjon!

Ezek is érdekelhetnek