Horoszkóp

Szeptember 10-től 16-ig

Egyéb2004. 09. 10. péntek2004. 09. 10.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A munkájával kapcsolatos továbbképzés vagy előmeneteléhez szükséges felsőfokú tanulmányok kerülnek előtérbe. Még nem tudja, hogy rengeteg munkája közepette hogyan is birkózik meg ezzel a feladattal is.
Pénz: Ne bízzon abban, hogy régen kölcsönadott pénzét a héten visszaadják.
Szerelem: A hétvégére tervezett programot váratlan esemény boríthatja fel, vagy barátaik változtathatnak a megbeszélteken. A függetlenek nem ilyen kapcsolatra vágynak.
Egészség: Ne egyen kapkodva!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: A munkatársak között lesznek olyanok, akik nem értenek egyet újító ötleteivel. Ön viszont tudja, hogy most kell elindítani néhány változtatást a későbbi sikerek érdekében. A megvalósítás annyira izgatja, hogy még otthon is ezzel foglalkozik.
Pénz: Gyermeke céljainak megvalósítása még az ön pénztárcáját terheli. Hobbijára is költhet.
Szerelem: Párjával töltsék a hétvégét szórakozással, kikapcsolódással. Az egyedülállókra kellemes órák várnak.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Sokat dolgozik, még otthon is, de úgy érzi, nincs meg a látszatja. Tartson ki egy kicsit, hamarosan elismerik munkáját. Lelkesedésben és tudatosságban nincs hiánya, és ez előbb-utóbb meghozza a várt sikert.
Pénz: Munkájából származó bevételeire számíthat, ami segít az otthonával kapcsolatos kiadások rendezésében.
Szerelem: Párja szeretné a hétvégét otthon tölteni, és most ön sem ellenkezik. A függetlenek kapcsolatában feszültségek adódnak a héten.
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Napok óta nem talál örömet munkájában. Legjobban a változások körüli hercehurca zavarja, és ennek hangot is ad. Felettesei ugyan meghallgatják véleményét, de ez nem változtat semmin.
Pénz: Ha talál egy tanfolyamot vagy egy előadás-sorozatot, amit érdeklődési körében tartanak, most biztos, hogy befizet rá.
Szerelem: Párjával a legnagyobb egyetértésben beszélhetik meg jövőjükkel kapcsolatos terveiket. Az egyedülállók munkájukkal vannak elfoglalva.
Egészség: Tartson mértéket!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Lehet, hogy egy szerződés váratlanul meghiúsul. Ha mégsem, nagyon vigyázzon a megszövegezésben rejlő buktatókra. Munkájában új lehetőségeket fedezhet fel.
Pénz: Ingatlannal kapcsolatos pénz állhat a házhoz, de csak akkor kösse meg az üzletet, ha minden részletet tisztáztak.
Szerelem: Párját is izgatja az ingatlan-adásvétel lehetősége, bár nem szívesen válik meg megszokott környezetétől. A függetlenek tudják, hogy még nem nyitottak egy új kapcsolatra.
Egészség: Jól érzi magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Munkájában semmi nem zavarja. A tervek szerint halad mindennel, de a héten lehet egy kis feszültség főnöke "értetlensége" miatt. Szerencsés lehetőségeket is kínálhatnak most önnek.
Pénz: Megfontolt természetének köszönheti, hogy most félre is tud tenni.
Szerelem: Párkapcsolata tartós, és szerencsésnek érezi magát, hogy érzelmileg is minden a vágyainak megfelelően alakult. A függetleneknek ugyan még működik kapcsolatuk, de egyre több probléma merül fel.
Egészség: Energikus.

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Ha mostanában kicsit lazábban kezelte feladatait, vagy éppen megszökött a "mókuskerékből", lassan minden munka megtalálja önt. Ettől feszültebb lehet a szokottnál, de ne aggódjon, hamar visszazökken a kerékvágásba.
Pénz: Tartalékait gépkocsija vagy valamely kommunikációs eszköze cseréjére fordítja.
Szerelem: Párja nem biztos, hogy egyetért a tervezett kiadásokkal, de önre hagyja a döntést. Az egyedülállók keresik az eszményi partnert.
Egészség: Váratlan, kisebb balesetek érhetik.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka:  Arra vágyik, hogy munkájában sikereket érhessen el, bebizonyítva szakmai rátermettségét. Azért arra is fordítson energiát, hogy a kellő anyagi elismerés se maradjon el.
Pénz: Biztos benne, hogy munkájából származó bevételeinek kell anyagi helyzetén változtatnia. Lehetősége van egy ingatlanügyletre, de csak akkor menjen bele, ha az árban írásban meg tudnak állapodni.
Szerelem: Párja feszült az otthoni bizonytalan helyzet miatt.
Egészség: Jól érzi magát, de kicsit türelmetlen.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Mindent szeretne egyszerre, és ha lehet, azonnal. Továbbtanulás, szellemileg kielégítő munka, esetleg új otthon és szerelem, ez mind szerepel a listán. Olyan energiatartalékokkal rendelkezik, hogy képes mindent megtenni céljai eléréséért.
Pénz: Kölcsön felvételére még alkalmas az idő, persze csak ha szükséges.
Szerelem: Párja nem biztos, hogy tudja követni minden elképzelésében, ő inkább kicsit lassítana. A függetlenek sikeresek a szerelemben.
Egészség: Vigyázzon a torkára!

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Környezetével és munkatársaival lehetnek feszültségek, esetleg félreérthetik önt. Próbáljon egyértelműbben kommunikálni és világosan megfogalmazni gondolatait. Szakmai fejlődése érdekében újra tanulni kényszerül.
Pénz: Néhány munkájáért most kaphatja meg a járandóságát.
Szerelem: Párjával élvezzék a közösen töltött hétvégét, akár a család, akár a kicsit elhanyagolt barátok társaságában. Az egyedülállók szellemileg azonosulni tudnak kedvesükkel.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Keményen és kitartóan dolgozik, hogy minden tervét sikeresen megvalósíthassa. Meg van a kellő kitartás önben, hogy tovább lépjen, és bár még nem látható, de egyértelműen a siker felé halad. Nyugodtan vágjon bele új dolgokba is.
Pénz: A sok munkának meglesz az anyagi elismerése is.
Szerelem: Párja, mint szürke eminenciás, a háttérből teljes odaadással támogatja önt ötletei megvalósításában. A függetlenek kicsit több szabadságra vágynak.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Idegesíti néhány apróság a környezetében, de ez nem befolyásolja munkavégzését. Bebizonyíthatja szakmai rátermettségét feletteseinek is, csak higgyen benne, hogy képes rá. Kitartását siker koronázhatja.
Pénz: Lehet, hogy új háztartási gépre vágyik, vagy párja szeretne egy kiruccanásra költeni.
Szerelem: Párja ingerültebb a szokottnál, mert túlhajszolta magát a napokban. Az egyedülállók szerencsésnek érzik magukat kapcsolatukban.
Egészség: Kisebb gyulladásos betegségei lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek