Horoszkóp

November 5-től 11-ig

Egyéb2004. 11. 05. péntek2004. 11. 05.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Zajlik ön körül az élet, és ebben a "pörgésben" ön is jól érzi magát. Nem kizárt, hogy főnöke egy rövidebb külföldi tanulmányútra vagy tanfolyamra küldi. Az új lehetőségek egészen felvillanyozzák.
Pénz: Anyagi helyzetére jó hatással van egy-két különmunka, jövedelmén azonban hamar túladhat.
Szerelem: Párja szeretne több időt tölteni önnel. Kapcsolatuk felhőtlen. Az egyedülállók kedvese felvetheti az összeköltözés vagy kapcsolatuk törvényesítésének gondolatát.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Sok a munkája, de energikusan és jól halad feladataival. Felettesei is elégedettek az eredményekkel. Úgy tűnik, minden a legjobb úton halad, bár önnek néha vannak kételyei.
Pénz: Váratlan kiadásokkal kell számolnia, ez lehet egy utazással kapcsolatos pluszköltség, vagy egy elektromos készüléke cseréje.
Szerelem: Párja szerint el kell végeztetniük néhány sürgős javítatást a ház körül. Az egyedülállók észrevehetik, hogy egy barátságban több van, mint gondolták.
Egészség: Jól érzi magát.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Új kihívásoknak kell megfelelni, és ideje megmutatnia, hogy mire is képes. Most ne legyen kishitű, merjen álmodni! Néhány javaslatát, ötletét főnökei is "díjazzák".
Pénz: Ha vállalkozása van, most anyagilag sikeres időszakba lépett, bár úgy látja, egy-két szellemi "termékét" nem úgy honorálják, mint szeretné.
Szerelem: Párjával igazán szerelmes órákat élhetnek meg a hétvégén. Egy közös utazás terve is foglalkoztathatja önöket.
Egészség: Kisebb gyulladásos betegségei lehetnek.

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Tudatosan megpróbál felülemelkedni a munkahelyi gondokon, persze ez nem mindig sikerül. A munkatársakkal sok mindenben egyetértenek, és bár tengernyi a tennivalójuk, együtt megbirkóznak a feladatokkal.
Pénz: Anyagi helyzete kicsit megingott, de támaszkodhat a család segítségére.
Szerelem: Párja harciasabban képviseli véleményét a családi ügyekben, mint szokta. Az egyedülállók tudják, hogy váltaniuk kell a szerelemben, de még a régi érzés fogva tartja őket.
Egészség: Ne nassoljon sokat!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Szinte elborítják a teendők, és nem is tudja, mikorra lesz képes mindent elképzelései szerint rendbe tenni. A munkatársak szakmai rátermettsége sem mindig megfelelő, és ez bizony sokszor felbosszantja önt.
Pénz: Végre egy kicsit kedvteléseire, szórakozásra költhet. Otthonával kapcsolatban még lehetnek váratlan kiadásai.
Szerelem: Párjának nehéz időszaka van, és borúsan látja a dolgokat. Legyen a segítségére, az ön optimista életszemlélete rá is jó hatással lesz.
Egészség: Ne vezessen túl gyorsan!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Mindenben igyekszik megfelelni az elvárásoknak, de néha úgy érzi, mintha csak ön dolgozna a cégnél, annyi a feladata. A nagy leterheltség rákényszeríti néhány újdonság bevezetésére.
Pénz: Anyagilag továbbra is szerencsés időszaka van. Ha van, peres ügyéből vagy örökségből is nagyobb bevételre számíthat.
Szerelem: Párkapcsolatában, otthonában minden a "helyén" van. A függetleneknek, ha titkos kapcsolatuk van, most feszültségekkel kell számolniuk.
Egészség: Tartózkodjon a szélsőségektől!

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: A szerencse ön mellé szegődött. Munkájában még a legmerészebb ötleteit is keresztül tudja most vinni. A munkatársakra mindenben számíthat, és ha főnöke elsőre nem is támogatja újításait, képes meggyőzni őt is.
Pénz: Az átmeneti gondok hamarosan megoldódnak.
Szerelem: Párja szeretne önből kicsit több pénzt "kipréselni", mondván, hogy szükséges néhány dolgot felújítani, kicserélni otthonukban. Az egyedülállók hajlamosak teljesen elmerülni a szerelemben.
Egészség: Nagyon jó formában van.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A hét elején még lehetnek feszültségek ön és környezete között a munkavégzés hatékonyságát illetően. A hét második felére azonban ön is kezd megenyhülni, és már látja, hogy mégis időre be tudják fejezni feladataikat.
Pénz: "Titkos" pénztára szerencsésen gyarapodik. Hajlamos azonban elcsábulni egy luxuscikk vásárlására.
Szerelem: Párja meglepetéspartija nagyon jól sikerül. A függetlenek nagyon vágynak egy különleges személyre, aki meg tudná őket érinteni.
Egészség: Kezd magára találni.
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Úgy érzi, végre megtalálta azt a munkát, amit szívesen végez. Pártfogói és környezete támogatják önt. Felettesei is úgy gondolják, jól döntöttek, amikor önt választották erre a feladatra.
Pénz: Hajlamos szórakozásra, vágyaira többet költeni, mint megengedhetné, mert úgy érzi, ez most jár önnek.
Szerelem: Párja igazán "odavan" önért, és szeretné minden vágyát teljesíteni. A függetlenek ne riadjanak vissza egy fiatalabb partner közeledésétől. Nem az évek száma tesz valakit éretté.
Egészség: Jól van.

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Munkája jelentősen megszaporodott a héten. Mégis örömmel tölti el feladatai növekedése, mert tudja, hogy csak kemény munkával érhet el sikereket. Ha vállalkozása van, ez egy igen szerencsés időszaka.
Pénz: Hivatásbeli sikerei anyagi helyzetére is jó hatással vannak.
Szerelem: Párja támogatja hivatásbeli sikerei elérésében, többek között azzal is, hogy nyugodt családi hátteret biztosít önnek. Az egyedülállók szerencsések a szerelemben.
Egészség: Régi ,elhanyagolt gondok merülhetnek fel.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkájával népszerűségre tett szert, bár még néha bizonytalan magában egy kicsit. A további sikerekért még meg kell dolgoznia, és tovább kell képeznie magát.
Pénz: Váratlan kiadásokra számíthat gyermekével vagy számítógépével kapcsolatosan, de a család segítőkészségében bízhat.
Szerelem: Párja osztozik az ön sikereiben, de szüksége van arra, hogy ön tudassa vele, milyen fontos az ön számára. A függetlenek nem értik egy barátjuk szokatlan ragaszkodását.
Egészség: Szemészeti gondjait vizsgáltassa ki.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Úgy érzi, szakmai hozzáértését nem méltányolják eléggé. Ez jelentősen kihat munkakedvére is. Feladatait kényszerűen és kedvetlenül végzi. Ne aggódjon, ez csak egy múló, rövid időszak.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, de még nem költhet annyit kedvteléseire, mint szeretne. Gyermeke tanulmányaira is költhet.
Szerelem: Párjának jólesik az ön megértése és ragaszkodása. Kapcsolatukat nyíltság és egymás tisztelete jellemzi. Az egyedülállók komoly kapcsolatot szeretnének.
Egészség:Fejfájásai lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek