Krisna-völgyi valóságshow

Hogyan zajlik a védikus esküvő? Hol tanulnak a Krisna-hívő gyermekek? Mi az a Gondolat-kiállítás és mi fán terem a Krisna-völgyi valóságshow? Akik tudják a válaszokat, azért, akik még nem, azért látogassanak el a hétvégén Somogyvámosra, hiszen megint tartanak Krisna-völgyi búcsút.

ÉletstílusHardi Judit2009. 07. 22. szerda2009. 07. 22.
Krisna-völgyi valóságshow

Július 24-26. között számtalan programmal várják az érdeklődőket és a szórakozni vágyókat a Krisna-völgybe az indiai kulturális hétvége szervezői. A látogatók bepillanthatnak a Krisna-hívők világába, a családok mindennapjaiba, szokásaikba, az iskolások védikus tanrendjébe. Próbálhatnak majd szárit, pompázhatnak indiai sminkben, homlokukon a Krisna-hívők jelével, süthetnek purit, tanulhatak meditálni.

Mit érne egy vallásos falu templom nélkül? Itt is az egyik legfontosabb épület a gyönyörű – indiai mesteremberek falfestményeivel és domborműveivel díszített – templom, ahol negyedóránként vezetik körbe az érdeklődőket. Ha már a lelki táplálékkal feltöltődtünk, nem árt a gyomrunkat is megtölteni. Az ötszáz férőhelyes szabadtéri étteremben semmiképpen sem csalódunk. Mahádzsana Dásza, a Paprika TV egyik jól ismert szakácsa gondoskodik majd a remek indiai ízvilágról, melyhez az alapanyagok nagy részét a biokertészet saját termelésű finomságai szolgáltatják.

A fesztiválsátorban napközben előadások, koncertek, harcművészeti bemutatók, pantomim- és gyermekműsorok várják a látogatókat. Az idei búcsú különlegessége, hogy 22 indiai jógamester, táncos és harcművész is részt vesz a programon: előadásokat és bemutatókat tartanak. Vasárnap este Kövi Szabolcs fuvolaművészt hallhatjuk, s az idén sem maradhat el a búcsú egyik legérdekesebb programja, a védikus esküvő. Mindhárom nap – tűzceremónia kíséretében.– két-két pár fogad egymásnak örök hűséget

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek