Veronika lett a megasztár

Több hónap után eldőlt a verseny: a 19 éves Tóth Veronika lett a megasztár. A tapolcai kislány kétszer annyi szavazatot kapott a közönségtől, mint a több elődöntőben is első helyen végzett Oláh Ibolya.

FiatalokUjlaki Ágnes2004. 04. 16. péntek2004. 04. 16.
Veronika lett a megasztár

A két lány alaposan felkészült a döntőre, s mindketten kiválóan szerepeltek. Nagy megtiszteltetés érte őket, mivel a világhírű zeneszerző, Diane Warren - Tom Jones, Whitney Houston, Britney Spears és más igazi megasztárok sikerszámainak szerzője - írt számukra egy-egy, igazán testre szabott dalt, amelyet remekül adtak elő.
{p} Egymásnak is választottak nótát a riválisok, Ibi igazi dögös rockot, Vera lágy, érzelmes dallamot énekelt, egyéniségüknek megfelelően. Igazi élmény volt a dalverseny: mindketten elénekelték Katona Klári gyönyörű, szenvedélyes számát, a Titkos szobákat. Ibolya érzékien, kicsit keserűen, Veronika szárnyaló líraisággal - éppen úgy, amilyenek ők maguk. A többi elődöntős még egyszer megmutathatta, mit tud, külön-külön és együtt is. Hatalmas ünnep volt, tomboló közönség, lázas szurkolók.
{p} És eljött az eredményhirdetés. Oláh Ibolya is megérdemelte volna a győzelmet, mert magával ragadó előadó, drámai mélységekkel bíró, különleges személyiség. De hát csak egyikük győzhetett. Veronika lett az első: a mezőny legszebb hangja, a mindig egyenletesen magas színvonal, az áradó életöröm nyerte meg a közönséget. Lemezfelvétel, előadói körút lesz a nyereménye, de valószínűleg Ibolya sem sokkal kevesebbet kap. Most elbúcsúzunk tőlük egy kis időre, mint ahogy a rendkívül muzikális, sokat fejlődött Gáspár Lacitól, a tüneményes Kandech Evelyntől, a lírai Schmidt Verától, a férfias, hatalmas hangú Nagy Edmondtól és a többiektől is.

Jó volt hallani benneteket, sok sikert további utatokon, és csak okosan, gyerekek!

Ezek is érdekelhetnek