Fogynak

Lassacskán vége a tv2 végtelenített játékának. Fogynak a megasztárjelöltek. S ez nemcsak a versenyzők létszámára igaz, hanem a testsúlyukra is.

FiatalokBorzák Tibor2005. 04. 15. péntek2005. 04. 15.
Fogynak

A legutóbbi kieső, Gál Csaba Boogie például tíz kilót adott le a döntők során. Nagy a teher rajtuk, hétről hétre új zenei stílusban kell bizonyítaniuk - most a swing és a raggae volt terítéken. Az öt fiatal mindegyike átugrotta a lécet, noha akadt köztük, aki nem titkolta el, hogy egyik műfaj sem áll közel hozzá.
Éppen arra megy ki a játék, miként sikerül megoldaniuk egy-egy feladatot. Végre kezd kiderülni, milyen sok szín van bennük. A dzsesszének-művésznő Soma képzavarával élve "a színek kinyílnak a torkukban". Persze nem mindenkinek megy az átváltozás, teljesítménye alapján legutóbb Torres Daninak kellett volna elköszönnie, de népes rajongótábora benntartotta. Már csak négyen maradtak, és egyre könnyebb kitalálni, miként alakul a végeredmény. Nem kell hozzá érme sem, mint az egyik zsűritagnak.
"Nem tehettem róla..." - mosolygott menesztését követően az LGT-slágerét idézve Boogie, aki apró termetével, tüsi hajával, kényszeredett vigyorával a rivaldafényben nem tűnik konszolidált banki alkalmazottnak, pedig az volna. Eddig is zenélt, érezhetően a muzsika a mindene, nyilván ezt fogja továbbra is csinálni, ettől kezdve esetleg főállásban. Már biztosan nem ő nyeri a versenyt, de ez nem fáj neki. Elengedték a kezét, 35 évesen kezdheti a pályát.
Siess, Boogie, telik az idő fölötted!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek