Elbeszélő költemények

Nemrégiben egy este két táborra szakadt a jól összeszokott underground és alternatív zenei élet: akiknek volt jegyük az esti Kispál és a Borz-koncertre, és akiknek nem volt, de bármit megtettek volna érte. A különleges koncertként beharangozott estének a Trafó kortárs művészetek háza adott otthont.

Fiatalok2005. 11. 04. péntek2005. 11. 04.
Elbeszélő költemények

A nagy színházterem stúdióvá zsugorodott a hatalmas érdeklődés, várakozás súlyától. Aki bejutott, lélegzett és látott, az már biztos nem csalódott a szokatlanul borzos estében. A régi, felejthetetlen számokat történetek egészítették ki. A csaknem nyolcéves kispálos pályafutásom alatt végre hallottam magát Kispált a testet öltött mivoltában beszélni, Lovasi András szokásos frontemberes stílusban osztott és kiosztott, Lecsó és Dióssy csak zenélt és mesélt, Mike, az idegenlégiós dobmester meg törte a magyart és a dobokat.
A Trafó az este folyamán rekordot döntött a színpadon az egy négyzetméterre jutó népzenészek száma, illetve az ember/hangszer arány versenyében. Aki nem érezte jól magát szombat este, az kizárt, hogy a Trafóban szórakozott!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek