Pályázat! Nyerjen vidékfejlesztésért 500 ezer svájci frankot

A Nestlé Közös Értékteremtés Díj a legígéretesebb fenntarthatósági program megvalósítását támogatja 500 ezer svájci frank - 90 millió forint - értékben.

ForrásvidékSzabad Föld Online2009. 07. 20. hétfő2009. 07. 20.
Pályázat! Nyerjen vidékfejlesztésért 500 ezer svájci frankot

A pályázat olyan magánszemélynek, társadalmi szervezetnek vagy vállalkozásnak nyújt lehetőséget, amely gyakorlatias és előremutató megoldást kínál a tiszta ivóvízhez való hozzáférés, a vidékfejlesztés, illetve az élelmezési problémák megoldása valamely területén. Ezen program keretében a Nestlé olyan ígéretes kezdeményezés piacra vitelét, illetve felfuttatását kívánja felkarolni, amely a Közös Értékteremtés; a Nestlé társadalmi felelősségvállalási területeire koncentrálva képes tartós és konkrét eredményt nyújtani.

A pályázat célja, hogy eddig még meg nem valósult, innovatív fejlesztések megvalósulását támogassa. A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy programjuk:

- kis léptékben bizonyítottan működőképes;
- olyan megvalósítható megoldást tartalmaz, amely nagyobb léptékben, vagy más közösségekben is alkalmazható; ezáltal akár a világ számos területén javíthatja a lakosság életminőségét;
- a program nagy valószínűséggel nyújt jelentős hozzájárulást a vidékfejlesztés, a táplálkozás-, a tiszta ivóvízhez való hozzáférés javításához vagy jelentős hatása van a ivóvíz-kezelésre;
- stabil és fenntartható üzleti modellre épül.

A részvételi feltételek, és a pályázat részletes kiírása a Nestlé honlapján található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek