Mezőgazdasági gépkiállítás idén online

Hirdetés – Az AGROmashEXPO március 3-tól a virtuális térben, díjmentes belépéssel várja a látogatókat!

GazdálkodásPR cikk2021. 03. 03. szerda2021. 03. 03.
Mezőgazdasági gépkiállítás idén online

Hagyományosan az év elején zajlik a legrangosabb hazai mezőgazdasági gép és eszköz kiállítás a Hungexpo-n, ahol a legnagyobb hazai forgalmazók és importőrök termékeit és szolgáltatásait ismerheti meg a szakmai közönség. Sajnos az idei évben személyes találkozásra nem nyílik lehetőség, ezért a szervezők az online térbe költöztetik az eseményt.

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, melyen a forgalmazók és vásárlók a jelenlegi kihívások ellenére tudnak találkozni és üzletet kötni, ráadásul mindezt számítógépükről vagy telefonjukról, az otthonuk kényelméből. Egy ilyen kiállítás esetében, mint az AGROmashEXPO, kiemelt szerepet kap a kiállítókkal való személyes egyeztetés, melyre idén az írásos és videóbeszélgetés biztosít lehetőséget. Így a látogatók nem csak egy helyen és egy időben találják meg a legnagyobb hazai cégek kínálatát, de ugyanúgy élő beszélgetéseket folytathatnak partnereikkel, ahogy korábban megszokták.

A virtuális AGROmashEXPO egy rövid regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható. A kiállítás weboldalán hamarosan elérhető felületen az érdeklődők többek között olyan kiállítók virtuális standjait kereshetik fel, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad.

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és az élő csevegés funkció kivételével teljeskörűen használható. A látogató ez alatt az idő alatt, regisztrációjával bármikor visszatérhet a virtuális eseménybe.

Az AGROmashEXPO-n minden évben nagy szerepet kapnak a szakmai programok, és ez most is így lesz, a kiállítás szakmai partnerei, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is színvonalas programmal készül. Az előbbi megtartja hagyományos Szántóföldi Szakmai Napját, utóbbi pedig az agrárium aktualitásairól tart kerekasztal-beszélgetést. Mindezek mellett idén is átadásra kerülnek a termékfejlesztési verseny legjobbjainak járó díjak. A programok mind a virtuális felületen lesznek elérhetők, március 3-án élő videó formájában, melyek a kiállítás többi napján bármikor visszanézhetők, így biztosan nem maradnak le semmiről az érdeklődők.

A díjmentes belépésre jogosító regisztrációért és bővebb információkért látogasson el a www.agromashexpo.hu weboldalra! A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.

 

Ezek is érdekelhetnek