Halra magyar!

A főváros legjobb harcsaparikását a Víg Kalmár Vendéglőben kóstolhatja meg a betérő. Legalábbis ez lett az eredménye annak a versenynek, melyet még augusztusban – a rácpontyok megmérettetésével – indított az Aranyponty Zrt. vezetője és tulajdonosa, Lévai Ferenc.

GazdanetO. Horváth György2010. 09. 07. kedd2010. 09. 07.
Halra magyar!

A főváros legjobb harcsaparikását a Víg Kalmár Vendéglőben kóstolhatja meg a betérő. Legalábbis ez lett az eredménye annak a versenynek, melyet még augusztusban – a rácpontyok megmérettetésével – indított az Aranyponty Zrt. vezetője és tulajdonosa, Lévai Ferenc.

A szakember szeptemberben Szarvason tenyésztett afrikai harcsát szállíttatott a Víg Kalmáron kívül az Öreghalász Étterem, Régi Sipos Halászkert és Étterem, Földes Józsi Vendéglője, Serpenyős Vendéglő főszakácsai számára. A sajtózsűri, melyben lapunk munkatársa is helyet kap, a Régi Sipos és az Öreghalász éttermeket jutalmazta. A Halra magyar! Halra bor! elnevezésű, hazai halak fogyasztására buzdító kampányban a borokat a szekszárdi Vida Péter biztosította.

Az ország éttermeit egyébként arra buzdítják, hogy péntekenként – a Halas péntek elnevezésű akcióban – kínálják kedvezményesen halból készült ételeiket. A verseny további fordulójára a szervezők a www.halramagyar.hu címen várják a jelentkező vidéki éttermeket.

Ezek is érdekelhetnek