'Frissen a Nagybaniról' - Térképen a zöldségesek

2015 szeptemberében a Budapesti Nagybani Piac elindította „Frissen a Nagybaniról” elnevezésű programját. A kampány során azon budapesti zöldségeseket emeli ki a többiek közül, akik a Nagybaniról, a legfrissebb forrásból szerzik be kínálandó árujukat.

GazdanetValló László2015. 11. 25. szerda2015. 11. 25.
'Frissen a Nagybaniról' - Térképen a zöldségesek

Egy hónap alatt már csaknem száz budapesti zöldség-gyümölcs szakbolt csatlakozott a programhoz. A zöldségeseket az vonzza főként, hogy a Nagybani weboldalán térképes keresőn tüntetik fel az üzleteket, tehát a vásárlók könnyebben megtalálják őket. Emellett a program szlogenjét – „Frissen a Nagybaniról” – megjelenítő matricát is kihelyezhetik az üzletek portáljára, jelezve, hogy ebben az üzletben mindig friss az áru.

A Budapesti Nagybani Piacra kerül a magyar termelői zöldségek-gyümölcsök árukínálatának csaknem fele. A minőségről az állandó ellenőrzések mellett a nyomon követhetőséget biztosító címkézés és a piac szigorú szabályai is gondoskodnak. Az őstermelők és a kisgazdaságok a nemzetközi átlagnál jóval nagyobb arányban képviseltetik magukat a Nagybani Piacon, vagyis nem csak egészséges és finom termékhez jutunk, amikor az innen érkező gyümölcsbe harapunk, de segítjük a helyi vállalkozások és őstermelők boldogulását is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek