Megnyitotta kapuit az Agromashexpo

HIRDETÉS – 2022. január 26-tól 29-ig négy napon át közel kétszáz kiállító mutatkozik be az AGROmashEXPO-n, négy pavilonban Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján. Ez alkalomból mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok kínálata várja az érdeklődőket a megújult Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

GazdanetHirdetés2022. 01. 27. csütörtök2022. 01. 27.
Megnyitotta kapuit az Agromashexpo

 

Idén végre ismét élőben várja a látogatókat az AGROmashEXPO agrár-szakkiállítás. A rendezvény 2022-ben újfent a személyes kapcsolatteremtésről, üzletkötésről szól. Az idei évi Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékei mellett számos látványosságot, vonzó szakmai programot kínál a látogatóknak a kerek évfordulós rendezvény.

KIEMELT PROGRAMOK

-Kerekasztal-beszélgetés az agrártörvények változásáról

-Én kis kertem könyvbemutató a szerzővel, Aszódi Jánossal (Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő-producere)

-GOSZ – Szántóföldi Szakmai Nap

-Ökogazdálkodás konferencia az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről

-Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fóruma a mezőgazdasági támogatási lehetőségekről

-PREGA AgRobot Show

-Mi terem a neten? agrármarketing konferencia

A programokról részletesebben az AGROmashEXPO honlapján olvashat.

Űrkutatás az agráriumban

Külön figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázis-standja, amelyen az agrárium űrtechnológiáiról valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók. A rendezvény első napján, 2022. január 26-án tiszteletét tette a helyszínen Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is.

Mindezek mellett kiállítják a standon a SOYUZ-35 űrkapszulát vagy más néven landoló egységet, amellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe.

Farkas Bertalan. Fotó: Sovfoto/UIG via Getty Images

NAK TechLab

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, amely a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. Célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján ezúttal három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális kiállításra is! Amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, az online platformon a Fórum színpad programjait is visszanézheti. További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!

Online médiapartnerünk:

Együttműködő szakmai partnereink: