Három hónap ingyen!

Kedves Olvasók, kedves Barátaink! Engedjék meg, hogy a szerkesztőség, a kiadó, no és természetesen a 62. évfolyamába lépett örökifjú lapóriás, a Szabad Föld valamennyi dolgozója nevében szeretettel köszöntsük Önöket, és egészségben, eredményekben, szeretetben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánjunk kedves mindannyiuknak!

Hazai élet2006. 01. 06. péntek2006. 01. 06.
Három hónap ingyen!

Amikor két évvel ezelőtt kiadónk átvette a Szabad Földet, megfogadtuk: minden erőnkkel azon leszünk, hogy folytatva a lap nemes hagyományait, igyekezzünk a harmadik évezredbe lépett hetilapot tartalmában és formájában is megújítani. Ennek jeleit láthatják mindazok, akik velünk tartottak, velünk tartanak ezen az úton. A mai Szabad Föld színesebb, nagyobb, mint volt korábban, rovataiban, szerkezetében megújult, új típusú mellékletekkel jelentkezik, s nem utolsósorban színes magazinná változott a benne megtalálható műsorújság is.
Szándékaink szerint ebben az évben is folytatjuk ezt a megőrző-megújító munkát. Mint láthatják, újabb négy oldallal és további hat tévécsatorna műsorának közlésével bővült a programmagazinunk. A gyerekek mostantól egyik legnagyobb kedvencükkel, Garfield macska történeteivel is találkozhatnak hétről hétre e hasábokon. Már keressük annak a lehetőségét, hogy a második negyedévtől egy újabb technikai váltással az egész Szabad Földet színesben állíthassuk elő, hogy így egy még szebb, még nívósabb újságot kaphassanak kézbe kedves olvasóink. Felélesztettük az egykor népszerű Szabad Föld Könyvtár sorozatot: a tavalyi hat kötet után, ebben az évben további négy kiadványunk jelenik meg. Az elmúlt évben, történetünkben először, saját kiadásunkban látott napvilágot a Szabad Föld Kalendárium, amelyet természetesen az idén is megjelentetünk, előfizetőink számára nagy kedvezménnyel.
Kiadónk hagyományaihoz tartozik, hogy, ha lehet, egyáltalán nem, de ha muszáj, akkor is csak a lehető legkisebb mértékben emeljük a lap árát. Éveken át nem emeltünk, most azonban rákényszerültünk a kismértékű emelésre. Ez azt jelenti, hogy az előfizetői példányok ára alig hat forinttal lett magasabb... Reméljük, ezzel nem tettük lehetetlenné senki számára, hogy továbbra is előfizetőnk maradjon. Sőt, igyekszünk rábeszélni azokat a tízezreket is az előfizetésre, akik eddig egyes példányonként keresték és vásárolták a lapot: fizessenek elő, így nemcsak hogy egyszerűbben és biztonságosabban juthatnak hozzá kedvenc hetilapjukhoz, hanem az előfizetéssel havonta egy példány árát is megspórolják. Vagyis a Szabad Föld előfizetője évente 12 számot - három hónapnyi Szabad Földet - ingyen kap! (És ha szorgosan tanulmányozza lapunkat, a jövőben találkozhat még ennél is kecsegtetőbb akciós ajánlatainkkal!)
Fizessen elő, hisz egy igazán jó társaságba kerül: ahogy eddig is, még mindig a Szabad Föld rendelkezik az ország legnagyobb - mintegy 130 ezer nevet tartalmazó - előfizetői névsorával.
Kedves Olvasó, tartson tehát velünk 2006-ban is!