Házunk tája - bővebben

Bizonyára örömmel veszik, hogy mai számunktól kezdve bővítjük Házunk tája rovatunkat. Tesszük ezt azért, mert tudjuk: változatlanul nagy igény mutatkozik a kertészkedéssel, állattartással kapcsolatos írások iránt.

Házunk tájaPethes József2005. 04. 01. péntek2005. 04. 01.
Házunk tája - bővebben

Továbbra is foglalkozunk az időszerű kerti munkákkal, a korszerű eljárásokkal, a növények védelmével, az új, betegségeknek ellenálló fajtákkal. Az eddiginél többet írunk majd állattenyésztésről, rendszeresen olvashatják állatorvosunk tanácsait. Több információt szeretnénk nyújtani a korszerű kisgépekről, eszközökről, illetve az állattartás berendezéseiről.
Reméljük, a barkácsolóknak is tudunk hasznos ötleteket adni, hogy sok-sok mindent maguk valósíthassanak meg kertjükben, portájukon. Írunk arról is, hogyan óvhatjuk meg környezetünket, hogyan tehetjük szebbé, gondozottabbá. S itt nem csak a ház körüli tennivalókra gondolunk. Tervezzük bemutatni egy-egy település parkjait, játszótereit, fás, virágos utcáit, azt, hogy mit tesznek lakói a kulturált környezetért.
Továbbra is várjuk olvasóink ötleteit, észrevételeit, javaslatait, hiszen az lenne az igazi, ha közösen szerkeszthetnénk ezt a rovatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek