Erős Antónia ikreknek adott életet

Egészséges iker babáknak adott életet az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Erős Antónia.

Hírek, információkBalogh Mária2009. 07. 30. csütörtök2009. 07. 30.
Erős Antónia ikreknek adott életet

A babák, Szonja és Mátyás, a tervezettnél hamarabb jöttek a világra, de szerencsére jó egészségnek örvendenek, akárcsak édesanyjuk, Erős Antónia. A műsorvezetőnő császármetszéssel, gondos orvosi ellátás mellett hozta világra ikreit.

Antónia és a babák számára azért sem volt veszélytelen az elmúlt kilenc hónap, s maga a szülés, mert az anya cukorbetegsége miatt, sokkal jobban fel kellett készülni a kockázatok kiszűrésére, mint a hagyományos várandósság esetében. Antónia nem csak remek orvosok kezében volt a kilenc hónap alatt, s már előtte is, de maga is nagy figyelmet fordít 1-es típusú, nem megelőzhető, folyamatos kezelést igénylő cukorbetegségére.

Erről korábban, érdeklődésünkre lapunknak is nyilatkozott, s arról is, hogy épp a saját, 14 évvel ezelőtt kiderült betegsége okán képviseli a cukorbetegek érdekeit. Erős Antónia az Egy csepp figyelem alapítvány alapítója, közérthető előadásokkal, kampányokkal hívja fel az emberek figyelmét a cukorbetegség okozta veszélyekre, illetve a megelőzés, és az évenkénti ellenőrzés fontosságára. A közeljövőben valószínűleg erre nem lesz ideje ikrei ellátása mellett, s az RTL Klub képernyőjére sem tér vissza egy éven belül.

Jelenleg Szonja és Mátyás a legfontosabbak az életében, s a férje, aki remek segítője Antóniának. Könnyen meglehet, hogy a gondos apuka épp ezekben a napokban járja a baba boltokat, hogy gyermekeik méretének megfelelő ruhácskákat vásároljon. A házaspár ugyanis az áldott állapot idején ezt nem tették meg, épp azért, mert nem tudták milyen méretű réklikre, rugdalózókra lesz szükségük csemetéiknek.

Az édesanyának és két babájának jó egészséget kívánunk, és sok-sok örömet a családnak!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek