Rajta tartjuk a szemünket! 3.

Újabb nagy szenzációval ezúttal nem tudunk szolgálni. Madridban tombol a Cristiano Ronaldo láz, a játékost 80 ezer szurkoló előtt mutatták be a Bernabeuban. Egyúttal a Real kerete a múlt héten még egy „nagy hallal” bővült.

Hírek, információkDulai Péter2009. 07. 07. kedd2009. 07. 07.
Rajta tartjuk a szemünket! 3.

Karin Benzemáról van szó, aki 35 millió eurőért lett a csapat játékosa. A Realnak ezek szerint nem csak a vastag pénztárcája miatt könnyebb a dolga, hanem azért is, mert a játékospiacon oly’ nagy népszerűségnek örvendő sztároknál is elsőbbséget élvez a csapat. Benzemára is évek óta vadásznak a nagykutyák, és a bayernes Ribéry is kijelentette, hogy vagy a Realhoz megy, vagy sehova.

A Manchester United közben váratlanul leigazolta az anno hatalmas tehetségnek tartott, aztán szép lassan teljesen elszürkülő Michael Owent, aki a Newcastle-nál lejáró szerződése miatt szabadon igazolhatóvá vált.

A CSZKA Moszkva orosz válogatott szélsője, Jurij Zsirkov 18 millió fontért a Chelsea-é.

A Barcelona még mindig harcol a valenciás David Villáért, bár egyes hírek szerint a Barca erről csak a rivális klubot felejtette el értesíteni. A katalán csapatnál szóba jött még egy másik valenciás, a fiatal Juan Mata neve is, mivel mindenképpen szeretnének egy másik szélső támadót Henry mellé.

A Konföderációs Kupán remekül szereplő Luis Fabianót a Milan kereste meg, s nem túl meglepő, hogy a Sevillát erősítő csatár szívesen menne Olaszországba.

Magyar érdekeltségű hír, hogy a Real Madrid Castilla játékosát, Szalay Ádámot a Hertha szemelte ki magának, de a csatár menedzsere elmondta, hogy a berliniek ajánlatánál már többet is kínáltak a fiatal tehetségért. De hogy mi lesz, nem tudni.

Várjuk a folytatást...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek