Így főznek a borászok

Izgalmas gasztronómiai élményt kínál október 29-30-án az óbudai Symbol étterem, ahol több mint nyolcvan híres hazai borász kedvenc étele és bora mutatkozik be.

HobbiRomvári Orsolya2010. 10. 26. kedd2010. 10. 26.
Így főznek a borászok

Őszy-Tóth Gábriel író-producer és felesége, Balla Ibolya „Így főz...” sorozatukat folytatva, ezúttal neves hazai borászokat faggattak gasztronómiáról, kedvenc ételeikről, s persze a borokról.

A házaspár több mint 130 borászatot járt be, csaknem hatszáz bort kóstolt meg, s végül 81 neves magyar borászt szólaltatott meg az „Így főznek a borászok” című könyvükben.

A borászok kedvenc ételeit és a hozzájuk ajánlott borokat most pénteken-szombaton  a nagyközönség is végigkóstolhatja a Symbol Budapest étteremben.

A kóstolófesztiválon komolyzenei és jazzkoncertek teszik teljessé az élményt, valamint élőben fellép az ismert hazai borászokból verbuválódott Borászok Kórusa. A fesztivál házigazdája Rókusfalvy Pál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek