Minden megtudható az oktatásról

Két napon át tart az oktatási ágazat legnagyobb szabású kiállítása január 21-én és 22-én. A felvételi előtt álló diákokat, a pedagógusokat, az oktatási döntéshozókat és az érdeklődőket ingyenes börze várja.

HobbiBorzák Tibor2011. 01. 17. hétfő2011. 01. 17.
Minden megtudható az oktatásról

Több tízezer látogatót várnak a szervezők január 21-22-én a budapesti Papp László Sportarénában immár tizenegyedik alkalommal megrendezendő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, amely az oktatási ágazat legnagyobb hazai rendezvénye. Minden érintetett – tehát diákokat, tanárokat, döntéshozókat –, valamint az érdeklődőket ingyenes börzére invitálják a szervezők. Lesz szakmai fórum is, melynek fókuszában a közoktatás áll majd.

A rendezvény tizenegy éve fontos tájékozódási pont a felvételire készülők, illetve a továbbtanulni kívánó diplomások életében, ugyanis a helyszínen megannyi hazai felsőoktatási intézmény várja őket ajánlataikkal. Minden részlet megtudható a lehetőségekről, a felvételi esélyekről, a képzési rendszerrel, sőt a szociális juttatásokról és a kollégiumi elhelyezésről is. Sokan a helyszínen „beszerzett” információk alapján döntik el, hol szeretnék folytatni felsőfokú tanulmányaikat.

De nem csak a hazai kínálatról értesülhetnek az érdeklődők, hanem a külföldi intézmények ajánlatait is megismerhetik. Az idén – egyebek mellett – a dán üzleti akadémia, az egyik legismertebb belga egyetem, több ausztrál főiskola is bemutatkozik, sőt Abu Dhabi is képviselteti magát a börzén.

A kétszáz kiállítót felsorakoztató rendezvényen taneszközgyártók és -forgalmazók, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó szervezők, illetve kutatóintézetek mutatják be újdonságaikat. Így korszerű taneszközökről, módszerekről, kutatási eredményekről, innovációkról, nemzetközi trendekről is lehet információkat gyűjteni mindkét napon 9 és 17 óra között.

A részletes programról és egyéb érdekességekről a kiállítás honlapján érdemes tájékozódni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek