A legjobb suli

Március végéig tart az újabb forduló, amelynek idején a magyar általános és középiskolások szavazhatnak az ország legjobb iskolája címre.

KrónikaBudai Horváth József2008. 03. 03. hétfő2008. 03. 03.
A legjobb suli

A www.legjobbsuli.hu honlap – amelyen a szóban forgó vetélkedés „élőben” nyomon követhető – látogatói szavazataikkal eldönthetik, hogy melyik iskola a legjobb Soprontól Debrecenig, Budapesttől Pécsig, majd a legtöbb voksot kapott alma mater az év végén elnyerheti a Legjobb Suli verseny fődíját. Az elkövetkező hónapokban – új kategóriákban – dicsőséget arathatnak Magyarország legbulisabb, legszínesebb, legzöldebb, legtrendibb, illetve a legjobb tanári elszólásokkal fémjelzett iskolái is.
Tavaly szeptemberétől havonta 10-15 ezer letöltéssel tisztelegtek a diákok saját iskolájuknak, amivel értékes nyereményeket és hírnevet szerezhetnek diáktársaiknak is.  Szeptemberben egy kazincbarcikai, októberben egy székesfehérvári, novemberben egy miskolci, decemberben- januárban pedig egy nagykállói középiskola bizonyult a legjobbnak.
A most zajló februári-márciusi fordulóban a korábbiakhoz hasonlóan hatalmas a versengés, hiszen ettől az évtől általános iskolások is bekapcsolódhatnak a küzdelembe. De hogy ki lesz márciusban a győztes, s hogy az év végén ki viselheti majd a Legjobb Suli 2008 díjának megtisztelő címét, az a diákok mindenre elszánt „klikkharcán” múlik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek