Papadimitriu Athinát színész lányai dobják fel

Legújabb latinos lemezét lányaival mutatja be a Művészetek Palotájában Papadimitriu Athina színésznő, aki PapadimiTRIÓ néven önálló együttesen is töri a fejét.

KultúraSzabad Föld Online2009. 08. 24. hétfő2009. 08. 24.
Papadimitriu Athinát színész lányai dobják fel

– A latin zene minden hangulatomban megérint, legyek vidám vagy szomorú, bizakodó vagy csüggedt. Nem véletlen, hogy a Latin érintés című albumom dalait mutatom be első önálló koncertemen, szeptember huszadikán a Művészetek Palotájában – mondja Papadimitriu Athina.

Az est egyik különlegessége, hogy a lemez görög balladáját lányaival, Trokán Annával és Trokán Nórával énekli el. Korábban is felléptek már hármasban, el is nevezték magukat PapadimiTRIÓnak. S hogy mennyire komolyan gondolják az együttdolgozást: a lányok már egy közös lemez ötletét is bedobták a családi köztudatba. Trokán Péter és Papadimitriu Athina lányai egyébként az idén diplomáztak a Színművészeti Egyetemen. Azon kevés – szerencsés – végzősök közé tartoznak, akik azonnal kaptak szerződést. Ősztől Anna a Budapesti Kamaraszínházban, Nóra pedig a Kecskeméti Katona József Színházban lép majd a közönség elé.

Addig azonban még a MüPa-beli fellépésre készülnek, Lippai Andreával együtt, aki eltáncolja a latin dalokra felfűzött történetek némelyikét, sőt a Papadimitriu Athinával közös tangó koreográfiáját is elkészíti. A Budapesti Operettszínház musicaldívájával, Siménfalvy Ágotával pedig duettet énekel a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek