Jill Fullerton Smith: Amivel etetnek

Az Amivel etetnek az első olyan könyv, amely tudományos vizsgálatnak vetett alá számos, a köztudatban élő hitet vagy tévhitet az egészséges táplálkozás témájában, hogy egyszer és mindenkorra kiderüljön, mi bizonyított tény, s mi csupán fikció.

MiscBudai Horváth József2007. 09. 28. péntek2007. 09. 28.
Jill Fullerton Smith: Amivel etetnek

Legyen az a spenót, a szója, az ómega-3-zsírsav vagy a tejtermékek vizsgálata, e mérföldkőnek számító könyvben feltárul a teljes igazság nemcsak az ételekkel, de az ételek szervezetünkre gyakorolt hatásaival kapcsolatban is.
Hiteles és olvasmányos Jill Fullerton Smith kötete, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra gyakorolt valós és tudományosan alátámasztott hatásait. Megtudhatjuk, miként befolyásolhatja a táplálkozás energiakészleteinket, bőrünk és hajunk egészségi állapotát, termékenységünket, súlyunkat, vagy akár életfonalunk hosszát.

Fordította: Gazdag Diána

240 színes oldal

Partvonal Kiadó
www.partvonal.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek