Vidék íze

Oldaltérkép2008. 06. 20. péntek2008. 06. 20.
Vidék íze


A gasztronómiai magazin júliusi számának tartalma:

Előételek, saláták
A futók salátája
Carpaccio pácolt tengeri fogasból
Majonézes csirkesaláta
Paprikatorta
Tejfölös uborkasaláta
Töltött fejes saláta
Zöldséges burgonyapalacsinta

Levesek, levesbetétek
Babgulyás vadász módra
Grízgaluska
Harcsagulyás
Irénke borsólevese
Kéményseprőgulyás
Meggyes kacsaleves
Rétegezett karfiolleves
Tejszínes gombócleves
Vajgaluska
Zalai morcos leves

Főételek
Cukkinkifelfújt gazdagon
Csirkeszárnyak hajdinabundában sütve
Grill haltrió
Gyulai batyu

Hízott libamáj vajretekfelfújttal és sárgabarackfagylalttal
Karfioltorta tésztában sütve
Kemencés pulykacomb paradicsomos zöldbabbal, juhtúrós puliszkával
Kézzel sodort házi tészta olasz szalonnával és vargányagombával
Királyhalom
Lasagne marhahússal
Leveles tésztában sült mentás-mandulás sertésragu
Libatepertős rakott tészta
Lilahagymás lapocka pirítóssal
Marinírozott márna
Mézes lapocka gyümölcssalátával
Őzsült vargányagombával és burgonyakrokettel
Palóc tócsni
Paprikapúderes csirke parajos burgonyapürével
Pulykamájgaluska forró tésztasalátával
Pulykamellszeletek gombával töltve paradicsomraguban
Rántott palacsinta zöldségbőségben
Sajtos karalábétöltike színes tésztával
Spenótrolád
Sült pulykamell egri rozé mártással
Töltött dagadó gombás rizzsel
Vert marha
Vitorlásponty
Zöldséges csirkefelfújt
Zöldségrizottó csirkemájas raguval

Köretek
Burgonyakrokett
Juhtúrós puliszka

Desszertek
Anna-tészta
Biri néni hagymás kiflije
Csokoládé mousse nyári gyümölccsel
Egreskocka fehér habbal
Erdei gyümölcsös császármorzsa ribizlipürével
Francia cseresznyés lepény
Gyümölcsös túró
Gyümölcsös túrós pite
Habos eper
Joghurtos-diós zselé
Marcipános tortácskák
Meggytorta
Pisztáciás palacsinta tejszínkrémmel, részeges málnalekvárral 
Ribizlitorta habsapkában
Sárgabarackos egrestorta
Sonkás-hagymás muffin
Szalonnás-hagymás lepény
Sztracsatellapalacsinta vaníliás eperlekvárral
Tiramisu
Zsemlefánk


Befőttek, lekvárok
Gyümölcskoktél
Részeges málnelekvár
Ribizlipüré
Sárgabarack-kivi dzsem
Tüzes-mézes fokhagyma
Vaníliás eperlekvár
Zöldségek olasz módra, olívaolajban


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek