Barackos-sáfrányos pisztrángfilé zöldségmetélttel
Borzas csirkecomb
Coq au vin
Cukkinivel párolt nyúlcomb chilis kukoricával
Currys szűzpecsenye sült almával
Diós csirkeszárnyak tejszínes-répás rizzsel
Fokhagymás bundában sült szalonnás zöldbab
Grillen sült harcsafilé sonkagyűrűben, vargányás juhsajtos tésztatortán, tejfölös folyamirák-paprikással
Húsos derelye
Kakukkfüves csirkemáj hántolt árpával
Kaporral göngyölt pecsenye tejszínes lecsóval
Kívül töltött csirke
Lecsó – ahogy én szeretem
Lecsópuding sajtmártással
Magokkal töltött sertéscomb fahéjas zöld dinnyével
Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs
Mézes kacsacomb szegfűszeges szilvarétessel
Mozzarellás sertésszelet
Ormánsági rostélyos puliszkával
Paradicsomos padlizsánszeletek mozzarellával sütve
Pekingi hagymás sertéshús
Puliszka másképp
Pulykacomb-palacsinta cukkinilecsóval
Szűzérmés bagett majonézes kukoricasalátával
Tanyasi töltött krumpli
Vajban párolt naphalfilé zöldalma-rizottóval és sáfrányos feketekagylóval
Velős borjúlábszár babos-répás öntetel