A gasztronómiai magazin októberi számának tartalma: Előételek, szendvicsek, saláták Aszalt paradicsomos tésztasaláta Édes körtébe fészkelt sokmagos csirke Kecskesajt saláta Majonézes zellersaláta Nem (Sült vietnami tekercs) Nom Paprikás krémsajt Paradicsomkrémes zsemle Pikáns sült körte Sajtos nyárs Levesek Borleves Currys karfiolkrémleves Ízletes ragu füles cipóban Krumplileve-leves Öregtyúk-kocsonya tormasapkával Pho Hanoi Szilvaleves habgaluskával Tengerészváró leves |
Főételek, köretek A gonosz lord foglya Almás-májas szalonnával töltött karaj Az inkvizítor bére Az udvari muzsikus múzsája Báránygerinc diós kéregben Báránygerinc juhtúrós rakott burgonyával, csípős paradicsommártással Bugaci lecsós szelet Csirkemell diómártással Csomboros-lencsés káposzta Diós galuska Dödölle baranyai módra Expressz húsos csili Feta sajttal töltött pulykamell fasírt Füves hús Marika módra Fűszeres marhahátszín a zöldségeskertben Gézengúzok lakomája Gombafejekbe töltött mustáros pulykacomb Húsos nudli gazdagon Karfiolfelfújt Kelkáposztalevelek tejszínes nyúllal töltve Kelkáposztás csülök Lengyeles sertésszűz Libamell vadasan Pizza Vidék íze-módra Pörköltös csiga Rau Xao Thit Ga (Pirított zöldségek csirkehússal) Részeges csirke birsalmával sütve Rétegezett pásztortarhonya tepsiben sütve Sajttal sült sonkás metélt Szexi grill mix Szüreti mustos kacsa Szüreti töltött kelkáposzta bormártásban Tejben főtt galuska szalonnás gomolyával Tökmagos csirkecombok sárgarépapürével Tőtike (Töltike) Vörösboros birkapörkölt Vörösboros marharagu mákos sütőtökkel Zalai sült dödölle | Desszertek Áfonyás máktorta Almás palacsintafelfújt Banános muffin Csokoládés muffin Gesztenyekocka Házi szilvás lepény Karamellmuffin karamellforgáccsal Kókuszos szelet Körtemuffin Mogyorós palacsintatorony Narancsos-sárgarépás muffin Palacsintabatyu karamellizált gyümölcsökkel Panni mákos sütije Papagáj szelet Sült mézes körte Szüreti desszert Tepsiben sült szilvásgombóc fehérbormártással Túrós linzer citrommázzal Túrós-mákos tallérok Befőttek Almás-szilvás-mustos befőtt Mustkolbász Mustméz |